“Lüleburgazspor için birlik olalım”

Lüleburgazspor Yönetim Kurulu Başkanı Akif Beşer, Pazar günü deplasmanda alınan 3 puanın sevindirici olduğunu belirtip, başta takıma destek veren tüm Lüleburgazlılara, galibiyeti getiren futbolculra ve teknik kadroya teşekkür etti.
 “Lüleburgazspor için birlik olalım” Beşer gazetemize yaptığı açıklamada, “Kendi evimizde 8 Kasım Stadı’nda Edirnespor’la oynayacağımız maçta da aynı şekilde güzel futbol ve 3 puan almak istiyoruz.

Tabi bu olda ayrılmaz bir bütün olan asil Lüleburgazspor taraftarının centilmence desteğini de yanımızda görmek bizi çok mutlu edecek.

Bizlere maddi ve manevi destek veren, Suat Kayalı’ya, Özer Büyükkurt’a, Şafak Öner’e, Gürsel Korkmaz’a, Abdullah Kandemir’e yönetim kurulum adına çok teşekkür ederim.

Bu hafta oynayacağımız maçta tüm taraftarlarımızın desteklerini bekliyoruz. Büyük ve ulu bir çınar olan Lüleburgazspor’un mazisi başarılar ile doludur. Lüleburgazspor’umuzu hep destek tam destek mantığıyla bu ulu çınarların kolları olan başta taraftarımız, esnaflarımız, haydi Kamu Kuruluşları, “Haydi Belediyemiz”, haydi Lüleburgazspora gönül veren Lüleburgazlılar. Haydi bir olalım, Birlik olalım” dedi.

Gökhan KAN

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 09:10 tarihinde yazdırılmıştır.