CHP’de zafer toplantısı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından ilk toplantısını 1 Nisan 2019 Pazartesi günü (dün) yaptı.
CHP’de zafer toplantısı  

Saat 12.30’da başlayan toplantı  saat 14.15’e kadar sürdü.

 

Toplantıya CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Emrah Arslan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Büyükkarıştıran’da seçimi CHP’ye kazandıran ve Büyükkarıştıran Belediye Başkanı seçilen Ertuğrul Çamlıca, Evrensekiz’de seçimleri CHP’ye kazandıran Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant, Ahmetbey’de seçimleri CHP’ye kazandıran Ahmet Belediye Başkanı Mustafa Nalbant ile Lüleburgaz’da seçimleri kazanan 27 CHP’li Belediye Meclis Üyesi ile CHP’li İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.

 

Toplantıda bir konuşma yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin, “Lüleburgaz Belediye Başkanlığı’nı tarihi bir rekor oyla aldık. Bunun yanında 25 yıldan beri Lütfü Karakaman’ın sürekli Belediye Başkanı seçildiği Büyükkarıştıran’da seçimleri kazandık. Evrensekiz ve Ahmetbey’de de CHP’li belediye başkanlarımız seçimleri kazanarak devam etti. Bu büyük bir başarı. Önümüzdeki dönemde Belediye Başkanlarımız yapacakları örnek çalışmalarla Türkiye’de örnek belediyecilik sergileyecekler” dedi.

 

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin’in konuşmasının ardından sırası ile Büyükkarıştıran’da Belediye Başkanlığı’nı 25 yıl sonra CHP’ye kazandıran ve Belediye Başkanı olan Ertuğrul Çamlıca, Evrensekiz’de yeniden Belediye Başkanlığı’nı kazanan Mustafa Nalbant ve Ahmetbey’de yeniden Belediye Başkanlığı’nı kazanan Mustafa Altıntaş,  CHP’den İl Genel Meclisi’ne seçilen Nilüfer Erol ve Saygun Ersin , Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan ve Düğüncübaşı’nda Aza olan Mümün Putuş birer konuşma yaptı.

 

Konuşmaların ardından toplantı sona erdi.

 

Ertan BAYER 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 11:44 tarihinde yazdırılmıştır.