Kocasinan Mahallesine yakışacak aday

Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi Muhtar Adayı Olcay Güven ve aza ekibi gazetemizi ziyaret ederek projeleri anlattı.
Kocasinan Mahallesine yakışacak aday  

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Kocasinan Mahallesi’nden Muhtar Adayı olduğunu açıklayan Olcay Güven, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ı ziyaret ederek projelerinden bahsetti. Kocasinan Mahallesi’nde mahalle halkını iyi günde de kötü günde de bir arada tutmayı hedeflediğini belirten Muhtar Adayı Güven, “Başın Düşerse Dara Muhtar Olcay Güven’i ara” sloganıyla yola çıktığını belirtti.

Muhtar Adayı Olcay Güven, aza ekibiyle birlikte Kocasinan Mahallesi’ni hak ettiği yere getireceğini belirterek göreve gelmesi durumunda yapacağı projelerden bahsetti. Güven, “Halkımızın da takdiri ile göreve seçilmem durumunda muhtarlık bünyesinden alınan hiçbir hizmetten ücret talep edilmeyecektir. Mahallemizde bulunan maddi durumu müsait olmayan ailelere erzak yardımı yapılacaktır. Mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına binaen üst makamlarla sağlık ocağı ile ilgili çalışma başlatacağız. Her yıl belirli aralıklarla ücretsiz tarihi, turistik ve şehitliklere geziler düzenleyeceğiz. Kocasinan Mahallemizde geleneksel yaz şenlikleri düzenleyeceğiz. Belediyemizle işbirliği içerisinde 27 Mayıs Çocuk Parkını aktif hale getireceğiz. Mahalle sakinlerimizi iyi günde, kötü günde birbirlerinden haberdar edeceğiz. Mahallemizde toplu mesaj ve haberleşme sistemi kuracağız. Işıkları sönen mahallemizi yeniden aydınlatacağız. Kadınlarımızın renkli kaldırımlarımızda rahat bir şekilde, güvenle yürüyebilmesini sağlayacağız.” ifadelerinde bulundu.

Kocasinan Mahallesi Muhtar Adayı Olcay Güven’in aza listesinde ise şu isimler yer alıyor; Tuğçe Kızılcan Sofu, Şevket Oral, Çiğdem Erol, Zehra Bircan, Alper Kurt, Filiz Pişkinoğlu, Ahmet Ersöz ve Serkan Dinç.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 23 Nisan 2024, 19:02 tarihinde yazdırılmıştır.