Alpullu Şeker’i alan firma panel düzenledi

Alpullu Şeker Fabrikası’nı satın alan Binbir Gıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş,14 Mart 2019 perşembe günü Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde panel düzenledi.
Alpullu Şeker’i alan firma panel düzenledi  

Ziya Organik’e bağlı olan firmanın düzenlediği ‘Çiftçilerimizle Buluşma Toplantısı’ Lüleburgaz Ziraat Odası’nın desteğiyle gerçekleşti. Panelde Binbir Gıda Tarım Ürünleri Fabrika Müdürü Ali Kazıcı sunum gerçekleştirdi.

Firmalarının Fırat Plastik ve Ziya Organik firmalarına bağlı olduğunu söyleyen Fabrika Müdürü Ali Kazıcı, firmalarıyla ilgili bilgiler vererek bölgede tarımın devam etmesini amaçladıklarını belirtti.

Bitkinin gürbüz ve dayanıklı bir bitki olması için bitkiyi beslemenin, hastalıklardan korumanın, gübresini ihtiyacı kadar vermenin ve sulanmasını sağlamanın gerekliliğine vurgu yapan Ali Kazıcı, çiftçiler istediği takdirde 6 adet tohum ve iki adet gübre çeşidinin satışını gerçekleştirdiklerini söyledi. Çiftçilerin ürünleri ücretsiz temin edebildiğini, hasattan sonra hasat gelirinden düşüldüğünü ve fiyatların dövize göre değişiklik yaşamadığını da ifade etti.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 07:52 tarihinde yazdırılmıştır.