Lüleburgaz’da her gün Pazar olacak

Lüleburgaz’ın mevcut Belediye Başkanı ve CHP’nin Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Gerenli, Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Odasını ziyaret ederek, Lüleburgaz’da her gün Pazar açılacağının sözünü verdi.
Lüleburgaz’da her gün Pazar olacak  

CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Gerenli, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdullah Koç ve Yönetimini ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarete CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin, İlçe Yönetimi ve Belediye Meclis Üyesi Adayları katıldı.

“5 oyum varsa 5’i de sizin”

Gerçekleştirilen ziyarette Oda Başkanı Abdullah Koç, şimdiye kadar hiç CHP’ye oy vermediğini fakat bu seçimlerde 5 oyu varsa 5’ininde Murat Gerenli’ye vereceğini belirterek, kendisine yerel seçimlerde destek verdiğini söyledi.

“5 farklı bölgeye Pazaryeri kuracağız”

Belediye Başkan Adayı Murat Gerenli ise pazarcıların sıkıntılarını bildiklerini ve yeni Pazar yerleri için planlamaların yapıldığını belirtti. Başkan Adayı Gerenli, “Lüleburgaz’da mevcut Pazaryerimizin dışında 8 Kasım Mahallesi’nde bir Pazar yeri daha yaptık. Planlamalarımız dahilinde Atatürk Mahallesi başta olmak üzere 5 farklı bölgeye Pazaryerleri kuracağız. Büyüyen Lüleburgaz’ımızda haftanın her günü Pazar olacak.” ifadelerinde bulundu.

Başkan Adayı Gerenli, Pazarcı Esnafının kura çekimiyle ilgili sorununa ise diğer belediyeleri incelediklerini ve bir rapor hazırladıklarını belirterek hukuki sürecin ardından bunu konuşacaklarını söyledi.

“Pazaryerlerinin işletmesini odaya bırakın”

Pazarcılar Odası Başkanı Abdullah Koç, son olarak Başkan Adayı Gerenli’den Pazaryerlerini Odaya teslim etmelerini talep ederek “Sen uğraşma biz uğraşalım. Seni bu baş ağrısından kurtaralım.” diye konuştu. Başkan Adayı Gerenli ise “Hukuk ve yasalar ne diyorsa onu uygulayacağız. Bunun oluru varsa tabi ki yaparız.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 03:22 tarihinde yazdırılmıştır.