CHP İlçe Başkanı Bülent Metin “Sabırlı olun”

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütünün düzenlediği haftalık halk toplantısında konuşan CHP İlçe Başkanı Bülent Metin, belediye meclis üyeliğine aday olanlardan daha sabırlı olmalarını istedi.
CHP İlçe Başkanı Bülent Metin “Sabırlı olun”  

CHP İlçe Başkanı Bülent Metin Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda partili üye katıldı. İlçe Başkan Bülent Metin, 10 Şubat Pazar günü CHP Genel Merkezi tarafından Ankara’da yapılan aday tanıtım toplantısına katıldıklarını, toplantıya katılımın oldukça yüksek olduğunu belirterek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tüm adaylarla bire bir görüşerek vermesi gereken mesajları verdiğini söyledi.

“Listeleri oluşturup YSK’ya teslim edeceğiz”

Başkan Metin, konuşmasının devamında listelerin daha yapılmadığını belirterek, “Daha önce belediye başkanımız, milletvekilimiz ve benim katıldığım bir toplantıda ön çalışma yapılmıştı. Bu listeler maalesef 4-5 günden bu yana gündem oldu. Ne telefonlarımız susuyor, ne partiye gelen gidenler konuşuluyor. Öbür taraftan Cumhurbaşkanı sandık görevlileriyle bir araya geliyor. Biz bir şeyleri eksik yapıyoruz. Bu listeler ilk defa yapılmadı, son defa da yapılmayacak. Daha önce nasıl yapıldıysa bu seçim sürecinde de en sağlıklı şekilde belediye başkanı, ilçe başkanı ve vekil bu listeleri oluşturacak, sonrada YSK’ya teslim edilecek.

“28+3 meclis üyesi adayı belirlenecek 21 kişide yedek olacak”

Belediye başkanlığına ve belediye meclis üyeliğine aday olan 52 arkadaşımızla bir araya geldik. Çalışmaların ne boyutta olduğu, neler yapılacağı, bu listeleri hepiniz biliyorsunuz. 28+3 belediye meclis üyesi olacak. Bizde müracaat 52 kişi yani 21 kişi yedek kalma konumunda olacak. O geceki toplantıda direkt bizim yaptığımız görüşmelerde listelerde olmayan arkadaşların kırgınlık göstermemesi gerektiğini ve çalışmalara normal vatandaş gibi değil de meclis üyeliğine aday olmuş gibi çalışması gerektiğini söyledik. Katılımcılarda bunu bu şekilde kabul ettiler.

“Kurtuluş CHP’nin elinde”

Çok fazla sitem etmeye kızgınlık kırgınlık göstermeye ne gerek var, ne de zamanı. Bu ülkenin kurtuluşu CHP’nin elinde. Eğer biz il genele giremeyen, giren, belediye meclisine giremeyen, giren diye ayırırsak maalesef bu AKP iktidarından kurtulma şansımız yok. Benim sizlerden ricam daha sabırlı olun. Listeler en doğru şekilde yapılıp YSK’ya teslim edilecek. Bundan sonraki hedefimiz planlı çalıma yapmak. Ayın 19’unda listeler teslim edilecek ve sonrasında önümüze bakacağız.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 02:17 tarihinde yazdırılmıştır.