İYİ Parti köy ve mahalle temsilcileriyle bir araya geldi

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, İlçe Binasında 10 Şubat Pazar günü köy ve mahalle temsilcileri ile bir araya geldi.
İYİ Parti köy ve mahalle temsilcileriyle bir araya geldi  

İYİ Parti İlçe Başkanı İbrahim Bölgükbaşı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda köy temsilcileri ile partililer tanıştı. İl Genel Meclis Üyesi adayları kendilerini takdim ederek yapacakları projelerden bahsetti. Köylerdeki sandıklarda sandık görevlisi olarak kimlerin olacağı bilgisi verildi. Daha sonra köylerin sorunları ve ihtiyaçları dinlenerek 24 Haziran seçim sonuçlarını değerlendirip 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak çalışmalara dair fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantının ikinci kısmında ise Lüleburgaz mahalle temsilcileri ile partililer bir araya geldi. Mahalle temsilcileri Lüleburgaz’daki sorun ve ihtiyaçları aktardı. İYİ Parti Lüleburgaz Belediye Başkanı Aday Adayı Makine Mühendisi Mustafa Kalecik, Belediye Meclisinde bulunduğu dönemde bugün bile hala mevcut olduğunu belirttiği sorunlara dair verdiği mücadeleyi anlattı. Aday adayı Kalecik, belediyeciliğin sosyal ve teknik bir iş olduğunun altını çizdi.

İYİ Parti İlçe Başkanı İbrahim Bölükbaşı, toplantının sonunda üye katılımdan ve temsilcilerin çabalarından memnuniyetini dile getirip, yoğun bir çalışma temposuyla seçim sürecini başarı ile tamamlayacaklarını ekledi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 11:57 tarihinde yazdırılmıştır.