Celaliyespor tek golle 3 puanın sahibi oldu

Kırklareli Amatör 1. Futbol Ligi B Grubunda mücadele eden Celaliyespor, Katranca Kartalspor’u Emre Biçer’in attığı golle mağlup etmeyi başardı.
Celaliyespor tek golle 3 puanın sahibi oldu  

Lüleburgaz İstasyon Sentetik Sahada 10 Şubat Pazar günü saat 13.30’da Celaliyespor ile Katranca Kartalspor karşı karşıya geldi. Celaliyespor mücadeleye Ceyhun, Erdi, Hasancan, Birkant, Gökay, Fevzican, Furkan, Kaan, Emre, Ahmet, Tunçberk 11’i ile başlarken Katranca Kartalspor ise Atilla, Ahmet Ercan, Mehmet, Tayfun, Özcan, Ali, Caner, Emirhan, Rıfat, Samet ilk 11’i ile başladı.

Güzel havanında etkisiyle iki takım taraftarlarının da büyük destek verdiği karşılaşma tempolu oyun ile başladı. Celaliyespor, maçı Tunçberk’in verdiği pas ile kaleciyle karşı karşıya kalan Emre Biçer’in 20.dakikada attığı gol ile 1-0 kazanmayı başardı.

Celaliyespor bu galibiyetle puanını 36 yapıp yoluna lider Pehlivanköyspor’un arkasında namağlup 2.sırada devam ederken, Katranca Kartalspor 24 puanda kalarak 3.sıradaki yerini korudu. Maçtan Sonra Celaliye Ekmek Fırını sahibi Mahmut Kılıç, Celaliyespor futbolcularına tatlı ve yemek ikramında bulundu.

Celaliyespor başkanı Ediz Fidan, yaptığı açıklamada “Takımımızı tebrik ederim. Katranca Kartalspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar dileriz. Güzel bir maç oldu. Mahmut Kılıç arkadaşımıza da ayrıca teşekkür ederim, maçtan sonra takımımıza tatlı ve yemek ikramında bulundu. Takımımız namağlup giderken maddi manevi bize destek veren herkese teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 18:54 tarihinde yazdırılmıştır.