Muhtar Güney seçim startını verdi

Lüleburgaz Hürriyet Mahallesi Muhtarı Gürsel Güney, 8 Şubat 2019 cuma günü saat 19.30’da gerçekleştirdiği toplantıyla seçim startını verdi.
Muhtar Güney seçim startını verdi  

Lüleburgaz Hürriyet Mahallesi Muhtarı Gürsel güney, 31 Mart 2019 pazar günü gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde çalışmalarına başladı. Güney, 8 Şubat 2019 cuma günü saat 19.30’da Alan Sokak’ta bulunan bir işletmede gerçekleştirdiği toplantıyla seçim startını verdi.  Muhtarlığa yeniden aday olan Gürsel Güney, toplantıda aza adayları ve mahalle sakinleri ile buluştu.

Mahalleye bir dönem hizmet ettiğini belirten Güney gerçekleştirdiği toplantıda “ 2014 yılından beri mahalle sakinlerimizin bana verdiği muhtarlık görevini yürütüyorum. Bu süreç içerisinde her zaman mahalle sakinlerimize hizmet etmek, onların sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışmalarda bulundum. Önümüzdeki seçimlerde de görevimi sürdürmeyi yürekten diliyorum. Mahalle sakinlerimizin daha iyi hizmet alması, kültürel ve sosyal etkinliklere ağırlık verebilmemiz için oylarınıza talibim. Mahallemi kaymakamlık ve belediye huzurunda en iyi şekilde temsil etmek ve kurumlarla işbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 08:19 tarihinde yazdırılmıştır.