‘Ellerin Hikayesi’ sergisi Bercadia AVM’de

Genç Katılım Spor Kulübü Derneği(GENKAD) tarafından 9 Şubat 2019 cumartesi günü Lüleburgaz Bercadia Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde ‘Ellerin Hikayesi’ isimli karakalem resim sergisi açıldı.
‘Ellerin Hikayesi’ sergisi Bercadia AVM’de  

Bercadia AVM Etkinlik alanında saat 15.00’da gerçekleşen açılışa Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür Vekili Cahit Akın, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Pehlivanköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Ayçiçek, öğrenciler, veliler ve Lüleburgaz halkı katıldı. Sergi GENKAD Resim Öğretmeni Aysun Çeçe tarafından açıldı.

Serginin 5-12 yaş arası çocukların el emeği ile çizdikleri resimlerden oluştuğunu söyleyen Resim Öğretmeni Aysun Çeçe “Çocukların sanatla büyümelerine ve gelişmelerine önem veriyoruz. Elimizden geldiğince çocukları sanatla buluşturuyoruz. Bu konuda en büyük destekçimiz velilerimiz ve GENKAD’tır. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Sanatın olduğu yerde kötülük olmaz felsefesini güdüyoruz. Çocukları sanattan uzaklaştırmayalım. Sanat evrensel bir değerdir.” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 11:04 tarihinde yazdırılmıştır.