Kök hücre ve kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi

Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesi tarafından 2 Şubat 2019 cumartesi günü Kongre Meydanı’nda ilik nakli ihtiyacı olan Trakya Cam Sanayii Düzcam Fabrikası Çalışanı Emrah Kaya ve bağış bekleyen tüm vatandaşlar için kök hücre ve kan bağışı etkinliği düzenlendi.
Kök hücre ve kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi  

Lüleburgaz’da geçtiğimiz günlerde ilik nakli yapılması gereken Trakya Cam Sanayii Düzcam Fabrikası çalışanı Emrah Kaya için sosyal medya üzerinden kampanya başlatılmıştı. Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesi tarafından ilik nakli yapılması gereken Emrah Kaya ve tüm kan bağışı bekleyen vatandaşlarımız için 2 Şubat 2019 cumartesi günü Kongre Meydanı’nda kök hücre ve kan bağışı kampanyası düzenlendi.  Lüleburgaz halkı kan ve kök hücre bağışı kampanyasına yoğun ilgi gösterdi. Emrah Kaya ve diğer bağış bekleyen vatandaşlarımız için düzenlenen kampanya 2 gün boyunca Kongre Meydanı’nda devam etti.

Kaya’ya ilik nakledilmesi için düzenlenen kampanya 4 Şubat 2019 pazartesi günü(bugün) çalışmakta olduğu Trakya Cam Sanayii Düzcam Fabrikası'nda ve 15 Şubat 2019 cuma günü Şişecam Otomotiv Fabrikası’nda da devam edecek.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 04:48 tarihinde yazdırılmıştır.