Başkan Karataş ADD’yi topa tuttu

Milliyetçi Hareket Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanı İlkay Karataş, ADD Lüleburgaz Şubesi’ne yönelik olarak Atatürk’ün sosyal demokrat değil, Türk Milliyetçisi olduğuna dair açıklamalarda bulundu.
Başkan Karataş ADD’yi topa tuttu  

Atatürk’ün gerçek bir Türk Milliyetçisi olduğunu, bunun Atatürk’ün çoğu sözünden de anlaşıldığını belirten Başkan Karataş, ADD Lüleburgaz Şubesini topa tuttu. İlkay Karataş açıklamalarında “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk Gerçek Türk Milliyetçisi İdi. Ne mutlu Türk’üm Diyene, Bir Türk Dünya’ya Bedeldir, Türk,Öğün, Çalış,Güven sözlerinde anlattığı gibi. Ulu Önderimizin, bu günleri görme şansı olsa idi inanın her şey çok farklı olabilirdi. Güzel ahlakını ve düşüncelerini, kendi çıkarları için kullananlara izin vermezdi. Bizler Atatürkçü Düşünce Derneği Lüleburgaz Şubesinin Yöneticilerini sadece milli bayramlarda çelenk merasiminde büste çelenklerini bırakırken görüyoruz. Biz görüyoruz da; sizler bizi siyah güneş gözlüklerinden dolayı göremiyorsunuz ya da kibirinizden dolayı kimseyi görmek istemiyorsunuz. Sizlerin ADD Lüleburgaz Şubesi olarak asli görevi bu mudur? merak ediyoruz, değil İse öğrenmek istediğimiz birkaç konu var.

Atatürkçü Düşünce Derneği Lüleburgaz Şubesinin kapıları neden kapalı? Kapısı hep  kilitli mi kalacak? Lütfen kilitli kapılarınızı açın. Sizlerden randevu talep ediyoruz.

Lüleburgaz MHP Lüleburgaz İlçe Teşkilatı olarak başlangıçta 50 Kişi ile üye olmak istiyoruz. Bu şehirde yaşayan fakat sizinle aynı siyasi görüşe sahip olmayan Atatürk sevdalısı birçok insan yaşıyor.

Soru: 2

Neden: Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün güzel ahlakını anlatan paneller düzenlenmiyor, resim sergileri açılmıyor? Yapılıyor ise neden halka ilan edilmeden yapılıyor? Yapılıyor İse buraya kimler davet ediliyor.?

Soru: 3

Neden ;Mustafa Kemal Atatürk’ün  doğum ve ölüm yıl dönümlerinde camilerimizde  Mevlid-i Şerif  okutmuyorsunuz? Ya da ruhuna ikramda bulunmuyorsunuz?

Lüleburgaz’da yaşayan birçok kişinin merak ettiği sorulara cevap bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 02 Mayıs 2024, 00:43 tarihinde yazdırılmıştır.