Trafiğe kapalı caddede Trafik sıkıştı

Lüleburgaz’da dün sabah, ilginç bir olay yaşandı. Araç trafiğine kapalı olan ve 10.30’a kadar sadece firmaların mal bırakmalarına izin verilen caddeyi vatandaşlar da kullanınca trafik sıkıştı.
Trafiğe kapalı caddede  Trafik sıkıştı  

Saat 09.00 sıralarında Turgutbey Caddesi’ne dönüş yolunun yanına giren bir minibüs mal bırakacağı yere giderken özel otomobili ile yolu kullanan vatandaşlar trafiği sıkıştırdı.

 

Bu esnada 20 dakika boyunca tartışma yaşanırken araç trafiğine kapalı caddede yaşanan trafik sıkışıklığı çevre esnafının müdahalesi ile giderildi.

 

Konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan Lüleburgazlı esnaf vatandaşlar; “Bu yol normalde trafiğe kapalı ama 10.30’a kadar sadece dükkanlara mal bırakan kamyon ve araçlara açık. Ancak  bu yolu mal bırakanların yanında daha fazla özel otosu olan vatandaşlar kullanınca bize mal getiren dükkanlarda mal bırakamadı. Buradan özel otoları ile geçen vatandaşlar bu yolun kendilerine yasak olmasına rağmen birde mal bırakan kamyonlara bağırıp posta koyuyorlar.  Bu işi hangi kurum düzenliyorsa düzenlesin.” Dediler.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 18:16 tarihinde yazdırılmıştır.