Coşkun Kıraathanesi törenle açıldı

Lüleburgaz Yılmaz Mahallesi Edirne Caddesi No: 41 adresinde Coşkun Kıraathanesi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.
Coşkun Kıraathanesi törenle açıldı  

İşletmeciliğini Atakan Coşkun’un yaptığı Coşkun Kıraathanesi 5 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’da gerçekleştirilen törenle açıldı. Açılış törenine İYİ Parti Kırklareli İl Başkan Vekili Mustafa Kalecik, Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Başkanı Yavuz İşçioğlu, Kalecik Doğalgaz çalışanlarından Soner Arslan, Kaymakamlık Personelleri ve Lüleburgaz’ın spor camiasından pek çok kişi katıldı.

Açılışta konuşan İYİ Parti İl Başkan Vekili Mustafa Kalecik, “Ülkemizin yaşadığı ekonomik kriz ortamında arkadaşımız yeni bir işletme açarak Lüleburgaz’ımıza yeni bir değer kattı. Kendisi adına inşallah hayırlısı olur. İyi günlerde bol paralar kazanması dileğiyle” ifadelerinde bulundu.

176 metrekarelik bir alanda geniş ve ferah bir alanda hizmet veren Coşkun Kıraathanesi’nin 28 yaşındaki işletme sahibi Atakan Coşkun, gençlere yönelik bir işletme olacaklarını belirterek, “Daha önce Orion Play Station Salonunun 5 yıl işletmeciliğini yaptım. Şuanda ülkemizde yaşanan ekonomik dalgalanma nedeniyle sektör değiştirmeye karar verdi. Bu mahallenin çocuğuyum ve burasını göz önünde bir yer olarak gördüğüm için değerlendirmek istedim. Amacım gençlere yönelik bir işletme olmak. Burada vatandaşlarımıza maç yayınının yanında kablosuz internet ve usb şarj hizmeti de sunacağız. Tüm Lüleburgazlı vatandaşları bekleriz.” şeklinde konuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 08:27 tarihinde yazdırılmıştır.