Kaymakam Kaya’dan muhtarlara yemek ikramı

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya tarafından 1 Aralık 2018 cumartesi günü Lüleburgaz’ın köy ve mahalle muhtarlarına yemek ikramında bulundu.
Kaymakam Kaya’dan muhtarlara yemek ikramı  

Devlet Su İşleri(DSİ) 9.Sondaj Şube Müdürlüğü’nde düzenlenen yemeğe Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Abuzer Sağdıç, Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Başkanı Yavuz İşçioğlu, Lüleburgaz’ın köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Mustafa Kaya ve kurum müdürlerinin Lüleburgazlı muhtarlarla buluşmasında yemeklerin yenilmesinin ardından Lüleburgaz’ın mahalle ve köylerinin sorunları, Hürriyet Mahallesi’nde gerçekleşen huzur toplantısı ve görüşülen konular, Lüleburgazlı hayırsever iş adamı merhum Ramazan Yaman ve ilçemize kazandırdıkları hakkında istişarede bulunuldu. Milletvekili Minsolmaz muhtarlara çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 14:26 tarihinde yazdırılmıştır.