İYİ Parti Evrensekiz Belediye Başkan Adayı Naki Karakuş

İYİ Parti Evrensekiz Belediye Başkan adayı olarak Naki Karakuş açıklanırken, Evrensekiz Belediye Meclis Üyeleri de belli oldu.
İYİ Parti Evrensekiz Belediye Başkan Adayı Naki Karakuş  

İYİ Parti’de 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi adaylar şekillenmeye başladı. Seçimlere yaklaşık 4 ay gibi kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandıran İYİ Parti’de Evrensekiz Belediyesi için adaylar belli oldu. İYİ Parti Evrensekiz Belediye Başkan Adayı olarak Naki Karakuş açıklanırken, Belediye Meclis Üyeleri olarak ise sırayla; 1-Erdem Ergülmez, 2- Şaban Aktaş, 3- Ümit Gacal, 4- Adem Semerci, 5- Aytaç Göktuna, 6- Yılmaz Serbes, 7- Raif Çakırgöz, 8- Şaban Bekçi, 9- Sancar Kulaksız olarak açıklandı.

Evrensekiz Belde Teşkilatı’nda yapılan aday tanıtım törenine İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Mustafa Köseoğlu, İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı İbrahim Bölükbaşı, İYİ Parti Babaeski İlçe Başkanı Ragıp Berk, İYİ Parti Evrensekiz Belde Başkanı Mehmet Karakirpik, İYİ Parti Büyükkarıştıran Belde Başkanı İsmail Dönmez ve çok sayıda partili katıldı.

Naki Karakuş kimdir?

1963 yılında Evrensekiz’de doğan Naki Karakuş, ilk ve orta öğrenimini Evrensekiz’de, lise’yi Kırklareli Teknik Lisesi’nde okudu. 1997 yılında Açıköğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Bölümü’nü bitiren Karakuş, evli ve 2 çocuk babasıdır. 1985 yılında Evrensekiz Belediye Başkanlığı’nda göreve başlayan Naki Karakuş, Başkatip ve Yazı İşleri Müdürü olarak 33 yıl görev yapmıştır.2018 yılı Mayıs ayında bu görevinden emekli olmuştur.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 11 Mayıs 2024, 06:12 tarihinde yazdırılmıştır.