Koray Şentürk’ten sendikalara ziyaret

CHP Lüleburgaz Belediye Başkan adayı adayı Koray Şentürk, dün Lüleburgaz’ın en büyük sendikaları olan Petrol İş Sendikası Trakya Şubesi ile Kristal İş Sendikası Trakya Şubesi’nin ziyaret ederek Şube Başkanları ve Şube Yöneticileri ile görüştü.
Koray Şentürk’ten sendikalara ziyaret  

Koray Şentürk’ü Petrol İş Sendikası Trakya Şubesi adına Trakya Şube Başkanı Ercan Yavuz ile Başkan Yardımcısı Ümit Ormancı, Kristal İş Sendikası adına Trakya Şube Başkanı Ufuk Yaratan ile Şube Sekreteri Serbülent Avcı ağırladı.

 

Petrol İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ercan Yavuz ile Kristal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ufuk Yaratan, Koray Şentürk’e; “Bizim Lüleburgaz Belediyesi’nden iki talebimiz var. Birincisi işçi kenti olan Lüleburgaz için ücretsiz veya düşük bir ücretli Belediye kreşi ile işten atılan veya işveren tarafından mağdur edilen işçiler adına Belediye Avukatı olması. Ancak bu taleplerimizi bugüne kadar yerine getiren olmadı” dediler.

 

CHP Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayı Koray Şentürk’te bu taleplerin kendisinin çalışma programı içinde olduğunu belirterek göreve geldiği zaman bu talepleri seve seve karşılayacağını söyledi.

 

Ziyaret karşılıklı sohbet ile devam etti.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 21:49 tarihinde yazdırılmıştır.