Ahmet Ethem Oruç “Her mahalleye otopark yapacağız”

Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından Ahmet Ethem Oruç, AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.
Ahmet Ethem Oruç “Her mahalleye otopark yapacağız”  

Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından Ahmet Ethem Oruç, 8 Kasım 2018 perşembe günü AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Lüleburgaz Teşkilat Binası’nda gerçekleşen toplantıda ilk konuşmayı AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç yaptı.

Başkan Koç konuşmasında “ Lüleburgaz’ın makus talihini değiştirmek için çıktığımız bu kutlu yolda yıllar öncesinden tanıdığımız Ahmet Ethem Oruç ağabeyimizle aday adaylığı başvurusunu yapmak için  birlikteyiz. Kendisine hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz. Lüleburgaz’ın 20 yıllık makus talihinin değişmesi gerektiğine inanıyorum. Lüleburgaz hak ettiği hizmeti alamadığını düşündüğümüz için Lüleburgaz’ın AK belediyecilikle tanışması için kanımızın son damlasına kadar elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Adayımızın teşkilat olarak arkasındayız. Lüleburgaz’ın siyasetin en zor olduğu yerlerden biri. Bir olmalı, birlik olmalıyız. Lüleburgaz, AK Partinin belediyecilik kalitesinden yararlanmalı. Lüleburgaz’da son 20 yıldır hizmet anlamında hiç mutlu edilemedik. Şuan ki kardeşimiz karakteri düzgün bir arkadaşımız olsa da yöneten insan bir önceki belediye başkanı. 20 yıldır yaka silktiğimiz adam. Lüleburgaz’ın AK Parti belediyeciliğine ihtiyacı var.” dedi.

Belediye Başkan Aday Adayı olan Ahmet Ethem Oruç ise “ Bu kutlu yolda, dikenli ve zor şartlar içerisinde Lüleburgaz’a köy, belde muamelesi yapıldı. Halk düşünülmeden çöpünü, otopark meselelerini düşünmeden, kültür kentiyim demesine rağmen umumi tuvaleti, hamamı olmayan bir Lüleburgaz teslim alacağım inşallah. Alacağım ki AK Parti’nin gücünü göstereceğim. Ben değil, biz diyorum.  Sizler varsanız bizler varız. Birlikte yürüyeceğiz. 350 dönüm çöpü kaldırınca halkın farkı olacak. Trakya Lüleburgaz’a akacak. Trakya’nın tramvayı, ilk teleferiği Lüleburgaz’da olacak. Lüleburgaz’da 22 mahalle var. 22 mahallenin her birine bir otopark yapacağız. Yaparsa AK Parti, yaparsa Ahmet Ethem Oruç yapacak. Semt pazarları geri gelecek. Lüleburgaz’da 48 bin kişinin facebook adresine bir buçuk günde ulaştık. Bunlar AK Parti belediyesinin ayak sesleridir. Semt pazarları geri gelecek. Bu kutlu ve zor yolda inşallah Lüleburgaz’ı kaliteli belediyecilikle tanıştıracağız” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 14:03 tarihinde yazdırılmıştır.