HEM’de kurs kayıtları devam ediyor

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi’nde önümüzdeki hafta Küçükbaş Hayvan Sürü Yönetimi Elemanı Kursu, Arıcılık Kursu ve Emlak Danışmanlığı Kursu olmak üzere 3 yeni kurs birden açılacak.
HEM’de kurs kayıtları devam ediyor  

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi yeni dönemde de kurslarını açmaya tüm hızıyla devam ediyor. Lüleburgaz Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen Küçükbaş Hayvan Sürü Yönetimi Elemanı Kursu 12 Kasım Pazartesi günü başlayacak. Kurs eğitimleri haftanın 5 günü 18.00 ile 21.00 saatleri arasında Atatürk İlkokulu’nda verilecek. Kursa kayıtlar devam ediyor.

Her sene düzenli olarak açılan ve birçok vatandaşın açılmasını beklediği Arıcılık Kursu ise 13 Kasım Salı günü başlıyor. Salı, Çarşamba ve Perşembe günü 18.00 ile 21.00 saatleri arasından Halk Eğitim Merkezi’nde verilecek kurslar 4 hafta boyunca devam edecek. Arıcılık kursuna kayıtlar tüm hızıyla devam ediyor.

Emlak Danışmanlığı Kursuna lise şartı

13 Kasım Salı günü başlayan bir başka kursta yoğun ilgi gören Emlak Danışmanlığı Kursu olacak. Lüleburgaz HEM Müdürü İzzet Arslan, Emlak Danışmanlığı Kursu’nun vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğünü ve kısa sürede kontenjanın dolduğunu belirterek, “Emlak Danışmanlığı Kursumuz 13 Kasım Salı günü başlayacak ve 28 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecek. Bu kursumuzun kontenjanı doldu fakat ilerleyen zamanda tekrar açılacak olan Emlak Danışmanlığı Kursumuz için yeni kayıtlar devam ediyor. Ayrıca Emlak danışmanlığı Kursuna kayıt olmak için istenen özelliklere artık lise mezunu şartı getirildi.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 10:07 tarihinde yazdırılmıştır.