CHP’li gençler yerel seçimi değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından 4 Kasım 2018 pazar günü Genişletilmiş Gençlik Kolu Toplantısı gerçekleştirildi.
CHP’li gençler yerel seçimi değerlendirdi  

CHP’li gençler, Lüleburgaz İlçe Örgüt Binasında gerçekleştirilen toplantıda 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimleri değerlendirerek fikir alışverişinde bulundu. Gerçekleşen toplantıda Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı ve İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı olan CHP’li gençler kendilerini tanıttı. Yönetim olarak genç aday adaylarının her zaman destekçisi olduklarını belirten CHP Lüleburgaz Gençlik Kolu Başkanı Koray Lütfü Kozar “Partimizin tabanından gelen, örgütümüzün öz gücü olan şehrimiz, bölgemiz ve ülkemiz adına sokaklarda, alanlarda mücadele etmiş, alın teri döküp partimizin tozunu yutmuş emek vermiş her genç aday adayımızın arkasında ve destekçisiyiz. Bizler kararlıyız,  genç arkadaşlarımız hak ettikleri yerlerde olacaklar. Bu konuda ki kararlılığımız kesindir.” dedi.

Açıklamalarına devam eden Başkan Kozar; Lüleburgaz’ın ve Lüleburgaz halkının yerelde Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına hazır olduğunu belirterek Lüleburgaz halkının gönlüne hitap eden her kesimin, her görüşten kişilerin desteğini alabilecek, liyakat sahibi bir belediye başkan adayı ile seçimlere gireceklerini ifade etti. 

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 02:46 tarihinde yazdırılmıştır.