Lezzetiyle ünlülerin uğrak noktası

Lüleburgaz’da 1990 yılından beri faaliyette olan Yeşilpark Izgara Salonu, lezzetiyle hem vatandaşların hem de Lüleburgaz’a gelen ünlülerin uğrak yeri oluyor.
Lezzetiyle ünlülerin uğrak noktası  

Lüleburgaz’ın en köklü restoranlarından biri olan Yeşilpark Izgara Salonu, lezzetiyle ünlülerin de uğrak yeri olmuş durumda. Lüleburgaz’a gelen ünlüler Yeşilpark Izgara Salonu’nun lezzetini tatmadan dönmüyorlar. İşletmeden memnun alan müşteriler memnuniyetini dile getirmek için ızgara ürünleri ve işletmeyi öven notlar bırakıyorlar.

28 yıldır Lüleburgazlılara sağlıklı ve lezzetli ürünlerle hizmet verdiklerini anlatan Yeşilpark Izgara Salonu’nun işletmecisi İbrahim Yeşildağ “ 1990 yılından beri Lüleburgazlı vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Bu süre içerisinde Lüleburgaz’a gelen Prof.Dr. İlber Ortaylı, Prof. Dr. Canan Karatay, Nil Karaibrahimgil, Tolga Çandar, Müzisyen İlkay Akkaya, Halk Müziği Sanatçısı Sadık Gürbüz’ü, milletvekillerimizi ve belediye başkanlarımızı misafir ettik.  Bizi en mutlu eden şey müşterilerimizin buradan memnuniyetle ayrılmaları. Restoranımızda kelle paça, kasap köfte, kaşarlı köfte, süt kuzusu pirzolası, iç bonfile, parmak köfte ve ızgara çeşitlerimizle müşterilerimizi en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Tüm ürünlerimizi, etlerimizi sağlığa uygun şekilde katkı maddesi bulunmadan hazırlayıp pişirerek misafirlerimize lokantamızın eşsiz lezzetini tattırıyoruz. Paket servisimiz de mevcut. Yaklaşık 30 yıldır olduğu gibi bundan sonra da müşterilerimize sağlıklı ve lezzetli ürünler yedirmeye devam edeceğiz. “ ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 00:33 tarihinde yazdırılmıştır.