Medica Diş Kliniği artık gece24.00’da kadar açık

Lüleburgaz Medica Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, 1 Kasım Perşembe günü (bugün) itibari ile artık gece saat 24.00’da kadar hizmet verecek.
Medica Diş Kliniği artık gece24.00’da kadar açık  

İnönü Mahallesi Murat Hüdavendigar Caddesi No 104-106A adresinde hizmet veren Medica Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, yeni bir hizmete daha imza atıyor. Vatandaşların en büyük sorunlarından birisi olan diş problemi artık gece geç saatlere kadar çözüme kavuşuyor.

2007 yılından beri hizmet veren ve 28 Mayıs 2018 tarihinde teknolojik donanımla yeni yerine geçen Medica Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bugünden itibaren haftanın 6 günü gece 24.00’a kadar hizmet verecek. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Medica Diş Kliniği Mesul Müdürü Dt. Orkun Anık, “Lüleburgaz ve civarında muayene ve tedavilerinde ‘Gecede’ hasta bakılması yönünde talep ve açık vardır. Kliniğimiz halktan gelen bu isteği de göz önünde bulundurarak, haftanın 6 günü (Pazar günü hariç) gece saat 24.00’a kadar hasta kabulüne karar verdi ve uygulamaya geçildi. Lüleburgaz halkı ve hastalarımız için hayırlı olsun.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 20:52 tarihinde yazdırılmıştır.