Kırklareli MHP’de görev dağılımı yapıldı

MHP Kırklareli İl Teşkilatında görev dağılımı yapıldı. Lüleburgazlı Ayvan Aksakal MHP Kırklareli İl Teşkilatı’nda Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı oldu.
Kırklareli MHP’de görev dağılımı yapıldı  

MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı ve MHP Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı olarak uzun yıllar MHP Lüleburgaz İlçe Teşkilatlarında görev yapan Lüleburgazlı Ayhan Aksakal’ın  Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak grev almak Lüleburgaz’da sevinçle karşılandı.

MHP Kırklareli İl Başkanlığı yeni yönetimi ilk toplantısını yaparak Yönetim Kurulu’ndaki görev dağılımlarını belirledi.

MHP Kırklareli İl Başkanlığına getirilen Şaban Savaşan, yeni yönetiminde görev dağılımını belirledi. MHP Kırklareli İl Binasında gerçekleştirilen toplantıda konulan Başkan Savaşan, “Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in de ısrarla vurguladığı üzere ülkemiz maalesef jeopolitik tehditlerin, ekonomik operasyonların, sosyal ve siyasal gerginliklerin menfi sonuçlarına maruz kalmaktadır. Karşı karşıya olduğumuz tablo hakikaten de kaygı vericidir.

Geldiğimiz bu aşamada Türkiye’ye ekonomik cehennem yaşatmak isteyen, bu kapsamda ülkemizi siyasal cendereye sokmayı hedefleyen düşman çevreler tüm hatlarıyla, tüm silahlarıyla, tüm imkânlarıyla saldırıya geçmektedir. Ancak herkes bilsin ki milli asalet bu emperyalizmi yenecek, üstesinden gelecek, ona boyun eğmeyecek güçtedir. Çünkü tarihin hiçbir döneminde işgal niyetleri Türk Milletine boyun eğdirememiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi ülkesine güvenmekte, zor günlerin aşılacağına can-ı gönülden inanmaktadır. Bugün bizler inandığımız ülkümüzün gerçekleşmesi için her alanda fedakârca çalışan Türk Milliyetçileriyiz. Daha önce de söylediğimiz gibi bugün içinde bulunduğumuz bu zorlu koşullarda bölgemizin güçlü bir Türkiye Cumhuriyetine ülkemizin de güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisine ihtiyacı vardır. Bu uğurda bize düşen görev de Kırklareli’mizde üç hilalli bayrağımızı gönderde dalgalandırmak olacaktır. Bunu gerçekleştirmek için hepimiz üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmalı, hedefe giden yolda, Genel Merkezimizin istikametinde Kırklareli Teşkilatları olarak gerekli her türlü başarıyı göstermeliyiz.

İnanıyorum ki çok çalışarak hem ülkemize hem ilimize hem de partimize hayırlı hizmetlerde bulunacağız. Liderimizin belirttiği gibi ‘ülkücü olmanın zor, ülkücü kalabilmenin daha zor’ olduğu bu dönemde elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve Allahın izniyle başaracağız, başaracağız, başaracağız! Bu dilek ve temennilerle görev dağılımımızın ülkemize, ilimize ve de camiamıza hayırlar getirmesini Cenabı-ı Allahtan niyaz ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene” ifadelerinde bulundu.

MHP Kırklareli İl Teşkilatı’nın görev dağılımı ise şu şekilde oldu;

İl Başkanı Şaban Savaşan, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ayhan Aksakal, İl Başkan Yardımcısı Nazan Çölgeçen, İl Başkan Yardımcısı Kaya Kurtişoğlu, Sekreter Fahri Afacan, Muhasip Halim Güntekin, Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Burak Özbasmacı, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Hikmet Özün, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Fatma Küçük, AR-GE 'den Sorumlu Başkan Tarık Dökmeoğlu, Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Tuğçe Saatçi, Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Mehmet Gerdanlı, Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Funda Gözlüklü, Aile- Kadın ve Engellilerden Sorumlu Başkan Emine Demiray, Çevre-Şehir ve Kültürden Sorumlu Başkan Aycan Elmaz, Yan Kuruluşlardan Sorumlu Başkanlar İlker Babadağ-Yunus Koç, Tanıtım ve Medya İşlerinden Sorumlu Başkanlar Yusuf Ceyhan-Vahap Özdağ.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 18 Nisan 2024, 22:10 tarihinde yazdırılmıştır.