Trakya Kalkınma Ajansı ile Milli Eğitim arasında protokol imzalandı

Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne İl Milli Eğitim Müdürlükleri ile Trakya Kalkınma Ajansı arasında “Bir Fikrim Var” projesi ile ilgili işbirliği protokolü imzalandı.
Trakya Kalkınma Ajansı ile Milli Eğitim arasında protokol imzalandı  

 Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür Vekili Cahit Akın, Tekirdağ İl Milli eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ile Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin 4 Ekim Perşembe günü “Bir Fikrim Var” proje yarışmasıyla ilgili işbirliği protokolü imzalandı. Bu protokol ile ortaöğretim okullarındaki öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda edindikleri bilgi, beceri ve kazanımlarını kullanarak; girişimcilik, yaratıcı zekâ, bilimsel düşünme,  rekabet edebilme bilinciyle araştırmaya yöneltilmesi ve teşvik edilmesi amaçlanıyor.

Geçen yıl Kırklareli’nde, Mesleki ve Teknik Eğitim veren resmi ve özel okullarda devam eden öğrenciler arasında başlatılan “Bir Fikrim Var” proje yarışması, bu yıl itibarıyla Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne, Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne ve Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı Kırklareli’nde faaliyetlerini sürdüren tüm ortaöğretim okullarında uygulanan programlarda öğrenim gören öğrencilere yönelik planlandığı açıklandı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 12:12 tarihinde yazdırılmıştır.