CHP LÜLEBURGAZ ‘DA SANDIK İÇİN YEŞİL IŞIK

CHP Lüleburgaz ilçe başkanı Bülent Metin ve yönetim kurulu üyeleri, tüm üyelerin katılımıyla yapılacak eğilim yoklaması talebini iletmek için CHP genel merkezinde genel başkan yardımcıları Yıldırım Kaya ve Seyit Torun’ u makamlarında ziyaret etti.
CHP LÜLEBURGAZ ‘DA SANDIK İÇİN YEŞİL IŞIK  

 Yapılan görüşmelerde Cumhuriyet Halk Partisi Genel başkan yardımcısı Yıldırım Kaya “Partimiz sonuna kadar demokrasiye bağlıdır, en geniş katılımla toplumsal mutabakatı sağlamamız ve  AKP  iktidarına son vermemiz için, yerel seçimler bir fırsattır. Kendi içerisinde demokrasiyi en iyi şekilde yaşatacak olan partimiz, tüm Türkiye’ye demokrasi getirecektir “Dedi.

 

 CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun” Trakya insanı her şeyin en iyisini hak eden, Atatürkçü,  Cumhuriyete bağlı ve Demokrasiye inanmış insanlardır. Tüm Türkiye’ de sandık koymayı ve demokrasiyi tam manasıyla işletmeyi planlıyoruz. Halka hesap verebilen belediye yönetimleri için, halkın onayını almak ve bunun için gerekli çalışmaları yapmaktayız.” Dedi.

 

Çok samimi ve sıcak bir ortamda geçen görüşmeler sonrasında CHP Lüleburgaz ilçe başkanı Bülent Metin, tüm üyelerin katılımıyla yapılacak eğilim yoklaması talebini içeren, yönetim kurulu kararının fotokopilerini, tüm merkez yürütme kurulu (MYK) ve Parti Meclisi üyelerine dağıtılmak üzere genel merkez sekreterliğine teslim etti .

 

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 01:21 tarihinde yazdırılmıştır.