Söz verdi, sözünü tuttu

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, ilçe başkanlığı döneminde hem Lüleburgaz ilçe merkezini hem de Lüleburgaz’a bağlı köy ve beldeleri ziyaret etmişti.
Söz verdi, sözünü tuttu  

Lüleburgaz içindeki vatandaşlar ve Lüleburgaz’a bağlı köylerde bulunan vatandaşlar mahallelerinde ve köylerinde çöp konteynırı olmadığını  Özgür Kaya’ya söylemiş ve yardım istemişlerdi.

 

Özgür Kaya, da  o zaman “Lüleburgaz içinde çöp konteynırlarının konulmasını belediye sağlar. Ben çöp konteynırı temin etsem bile belediye kaldırır. Lüleburgaz’ın çöp toplama sistemi farklı ” demişti.

 

Lüleburgaz’ın köylerinden çöp konteynırı isteyen vatandaşlara ve köy muhtarlarına ise “Çöp konteynırı sorununuzu çözeceğim” demişti.

 

Aradan geçen yaklaşık bir yıllık bir zaman dilimi sonunda Özgür Kaya, Lüleburgaz’a bağlı köylere verdiği sözü tuttu.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ Genel Müdürü Şafak Büyükbaşı’nın girişimleri sonucu temin edilen yaklaşık 20 çöp konteynırının nakliye masrafını da kendi cebinden karşılayan Özgür Kaya geçtiğimiz Cumartesi günü çöp konteynırlarını köylere teslim etti.

 

Cumartesi günü Turgutbey, Karaağaç ve  Ertuğrul Köy’e sırası ile çöp konteynırları indirilerek teslim edildi.

 

Köylerde  yaşayan vatandaşlar da ; “Verdiği sözü tuttu bu kızan. Belediye Başkanı ya da Milletvekili olsa kim bilir neler yapar” sözleri ile bu durumu yorumladı.

Ertan BAYER 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 11:52 tarihinde yazdırılmıştır.