Lüleburgaz’ın en yenilikçi güzellik salonu hizmete açıldı

Lüleburgaz’da Elmira Güzellik Salonu 3 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 14.00’da yapılan açılış töreni ile hizmete girdi.
Lüleburgaz’ın en yenilikçi güzellik salonu hizmete açıldı  

Lüleburgaz’da yeni bir güzellik salonu hizmete açıldı.

Elmira Güzellik Salonu 3 Eylül 2018 pazartesi günü saat 14.00’da İnönü Mahallesi Hürriyet Caddesi No:20 adresinde gerçekleşen açılış töreni ile hizmete açıldı.

 Törenin açılış kurdelesini Lüleburgaz Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yüksel Akın kesti. Ezgi Sezgin’in sahibi olduğu işletmede Uzman Estetisyen Selin Gündüz tarafından  manikür, pedikür, cilt bakımı ve çeşitleri, sir ağda, epilasyon, ipek kirpik takma, hacamat masajı, mikrobleeding, kalıcı oje, protez tırnak takma ve kalıcı dövme işlemleri yapılıyor.

Açılış töreni yapılan Elmira Güzellik Salonu Lüleburgaz’da ki güzellik salonları içinde kalıcı dövme ve hacamat masajı uygulayan ilk güzellik salonu olma özelliğini de taşıyor.

Elmira Güzellik Salonu’nda açılışa özel fiyatların olacağını söyleyen işletme sahibi Ezgi Sezgin “Güzellik salonumuzda açılışımıza özel fiyatlarımız olacak. Yeniliklerle geliyoruz. Lüleburgazlılar için hacamat masajı ve kalıcı dövme uygulamamız da olacak. İşimizin ehli uzmanlarımızla hizmet vermeye hazırız. Lüleburgaz’da güzelliğine önem veren tüm bayanları salonumuza bekliyoruz.” dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 04:30 tarihinde yazdırılmıştır.