Lüleburgaz’a Polonyalı gelin

Lüleburgaz’lı esnaf Ömer Palamut’un oğlu Kamer Palamut, Polonyalı Dominika Maj ile Lüleburgaz Belediyesi Nikâh Salonu’nda yapılan nikâh töreni ile dünya evine girdi.
Lüleburgaz’a Polonyalı gelin  

Lüleburgaz’lı esnaf Ömer Palamut’un oğlu Kamer Palamut, Hırvatistan’ın Başkenti Zagreb’te tanıştığı Polonyalı Dominika Maj ile 1 Eylül  2018 Cumartesi günü saat 15.00’da Lüleburgaz Belediyesi Nikâh Salonu’nda gerçekleşen nikâh töreni ile dünya evine girdi.

Çiftin nikâh törenine AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve Lüleburgaz’ın tanınmış simaları katıldı.

Milletvekili Minsolmaz nikâh şahidi

2 buçuk yıldır beraber olan çiftin nikâh şahitliğini AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz yaptı.

Gerçekleşen törenin ardından konuşan AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz “ Gençlere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Ülkemize de gelin almış oluyoruz. Ben ayrıca Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Polonya Dostluk Grubu Başkanıyım. Böyle güzel bir günde biz onların resmi şahitleri olduk. Ama burada konukları, akrabaları, eşleri, dostları, Polonya’dan gelen misafirlerimiz de onların fahri şahitleri oldular.  Ben kardeşimi tanıyorum. Düzgün bir ailenin güzel yetişmiş bir evladı. Dominika gelin kızımız da hanım bir kız. Allah onlara hayat boyu mutluluk versin. Her gün böyle nikâh günleri gibi mutlu olsun. Tabi zorlukları da olacaktır. Zorluklara karşı da birlikte göğüs germe iradesi olsun. Bu güzel Cumartesi günü burada bir ailenin oluşmasına tanıklık ediyoruz. İnşallah daha güzel günleri de görürüz. Büyük bir aile olarak toplum içerisinde başarıyla bu yolda yürümeye devam ederler. Yine hepinize hoş geldiniz diyorum. İkisine de ömür boyu mutluluklar diliyorum.” Dedi.

Bizler de Hürfikir Gazetesi olarak Palamut ve Maj ailelerini tebrik ediyor, genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Ertan BAYER

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 22:38 tarihinde yazdırılmıştır.