LTSO üyeleri özel okullardan indirimli faydalanacak

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) ile Lüleburgaz’da faaliyet gösteren özel okullar arasında iş birliği protokolü imzalandı.
LTSO üyeleri özel okullardan indirimli faydalanacak  

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) Başkanı İlhami Cebelli ve Lüleburgaz’da faaliyet gösteren 5 adet özel okulun yöneticileri ile iş birliği protokolü imzaladı. İmzalanan protokol kapsamında LTSO üyelerinin birinci derece yakınları, Lüleburgaz’da faaliyet gösteren özel okullardan çeşitli oranlarda indirimli yararlanacaklar.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan LTSO Başkanı İlhami Cebelli “Düşünme, algılama ve sorun çözme becerileri gelişmiş, edindiği bilgiyi hayatın içinde kullanmayı becerebilen, bilimin ve teknolojinin üretimine ve kullanımına uyumlu, öz güveni yüksek, toplumsal ve evrensel değerlere sahip, Atatürk ilke ve devrimlerini özümsemiş, geleceğin liderlerinin Lüleburgaz’dan çıkması için eğitime bundan sonraki süreçte her aşamada destek olacağız. “ dedi. İş birliği protokolü hakkında da bilgiler veren Başkan Cebelli “Üyelerimizin her alandaki ihtiyaçlarını karşılamalarında destek olmak için çeşitli protokoller imzalıyoruz. Öncelikle bu işbirliğinin kurumlara ve protokolden faydalanacak üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 19:57 tarihinde yazdırılmıştır.