Lokantacılar Odası ile Artı Grup arasında işbirliği protokolü imzalandı

Lüleburgaz Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası ile Artı Grup İlaçlama, Dezenfeksiyon ve Danışmanlık Firması işbirliği protokolü imzaladı.
Lokantacılar Odası ile Artı Grup arasında işbirliği protokolü imzalandı  

Lüleburgaz Lokantacılar Odası Başkanı Nihat Yaman, Artı Grup İlaçlama Firma Yetkilisi Mehmet Haras ile 9 Ağustos Perşembe günü üye işyerlerini kapsayacak işbirliği protokolü imzaladı. 4 yıllık bir dönemi kapsayan protokol, Odaya kayıtlı üyelere büyük indirim olanakları sunacak.

Başkan Yaman “Yapılan anlaşma gereği, Lüleburgaz’da faaliyette bulunan odamıza bağlı üyelerimizin işyerlerine Artı Grup İlaçlama, Dezenfeksiyon ve Danışmanlık Firması tarafından sunulacak hizmetlerde indirimler sunulacak. Anlaşma gereği, haşere kontrol ve ilaçlama hizmetlerinde %15, dezenfeksiyon işlemlerinde %10 indirim, Haccp ön gereksinim programları ve dış denetim uygulama hizmetlerinde %20 indirim yapılacaktır. Ayrıca bahsi geçen hizmetlerden herhangi birini abone bazında alan işletmelerden oluşacak talep doğrultusunda yeni kurulacak ve revizyon yapılacak işletmelere rehberlik, resmi denetim ve numune sonuçlarını değerlendirme, sektörel çalışmalarda oluşan sorunlara çözüm önerileri, yılda iki defa çalışanlara eğitim programları Artı Grup İlaçlama, Dezenfeksiyon ve Danışmanlık Firması tarafından ücretsiz verilecektir. Tüm üyelerimize hayırlı olsun”dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 10:03 tarihinde yazdırılmıştır.