Celaliyespor’da Baki Koçer dönemi

Kırklareli 1.Amatör Futbol Lig takımlarından Celaliyespor, Teknik Sorumlu olarak takımın başına Baki Koçer’i getirdi.
Celaliyespor’da Baki Koçer dönemi  

Celaliyespor yeni sezon öncesi ilk transferini takımın başına yaparak başladı. Lacivert Beyazlı takım Kırklareli Liglerinin tanınmış spor adamlarından Baki Koçer’i takımın başına getirdiğini duyurdu. Celaliyespor Başkanı Ediz Fidan ile bir araya gelen Koçer, Lacivert Beyazlı takımın Teknik Sorumlusu oldu. Uzun yıllar Evrenspor’da görev yapan Koçer, bir dönem Lüleburgaz Düvenciler Bayan Futbol takımını 1.Ligde oynadığı dönemde hocalığını yapmıştı. Koçer, aynı zamanda Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kırklareli Şube Başkanlığı da yapıyor.

Baki Koçer yaptığı açıklamada, “Celaliyespor takip ettiğim beğendiğim hedefi olan bir takım. Yıllardır 3-4 alt yapı ile lige giriyorlar.  Kısıtlı imkânlarla kısıtlı bütçe ile köy takımı olmalarına rağmen birçok insanın takdirini kazanmış bir takım. Bu sene benden de rica ettiler bende başkanı kıramadım bu sezon Celaliyespor için çalışıp bilgilerimizi Celaliyespordaki futbolculara aktarıp elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.

Celaliyespor Başkanı Ediz Fidan ise yapığı açıklamada “Baki hocanın bilgisi ve tecrübesi tartışılmaz. Teklifimizi kırmayıp takımımıza geldiği için çok teşekkür ederim. Hedefleri olan bir takımız. Saha dışında başkan, saha içinde Baki hocamın yardımcısı olarak Yardımcı Teknik Direktörlük yapacağım. Baki hocadan öğreneceğim çok şey var. Celaliyespor camiasına hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 16:48 tarihinde yazdırılmıştır.