BAL’a son başvuru 13 Temmuz

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) katılma hakkı bulunan kulüplerin en geç 13 Temmuz Cuma günü (yarın) başvurularını göndermeleri gerekiyor.
BAL’a son başvuru 13 Temmuz  

TFF tarafından 9. sezonu düzenlenecek olan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'e katılma hakkı bulunan kulüplerin, katılım ücreti olan 22 bin TL ücreti ödeyerek gerekli belgeleri en geç 13 Temmuz 2018 tarihine kadar TFF Amatör İşler Müdürlüğü BAL Departmanı'na göndermeleri gerektiği belirtildi. Spor Toto BAL'a 2018-2019 sezonunda 160 takımın katılma hakkı bulunuyor. Bu takımlardan 97'si Spor Toto BAL'da kalan, 54'ü yerel amatör liglerden Spor Toto BAL'a çıkma hakkı kazanan ve 9'u TFF 3. Lig'den düşen takımlardan oluşuyor.

TFF tarafından istenen belgeler ise şu şekilde belirtildi;

1-Kulübün Bölgesel Amatör Lig’e katılacağını belirten Yönetim Kurulu kararının bir sureti.
2-katılım formu.
3-Antrenman ve müsabakalarda fiilen kullanılacak, soyunma odası ve hakem odasına sahip, nizami boyutlarda, doğal çim veya uygunluğu TFF tarafından onaylanmış suni çim zeminli, mülkiyeti kulübe ya da kulübün bağlı olduğu kuruma veya bir başka kuruma ait olup bu sahanın kulübe tahsis edildiğine dair belge.
4- Lige katılım teminatı olarak 22.000 TL’nin nakit olarak yatırıldığına dair banka dekontu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 18:33 tarihinde yazdırılmıştır.