15 Temmuz Şehitleri Anma programı düzenlenecek

Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 12 Temmuz 2018 Perşembe günü saat 15.30’da Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezi Üst Salon’da ‘15 Temmuz'un Günümüze ve Geleceğe Mesajları’ konulu program düzenlenecek.
15 Temmuz Şehitleri Anma programı düzenlenecek  

Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 12 Temmuz 2018 Perşembe günü saat 15.30’da Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezi Üst Salon’da  ‘15 Temmuz'un Günümüze ve Geleceğe Mesajları’ konulu program düzenlenecek.

15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz tarihinde gerçekleşen kalkışma hareketi ile ilgili gerçek bilgileri paylaşma ve toplumu bilgilendirme amacıyla düzenlenecek konferansa 15 Temmuz kalkışmasında gazi olan vatandaşlarımız, Kırklareli Üniversitesi akademik ve idari personeli ve öğrenciler katılım sağlayacak. 15 Temmuz kalkışmasıyla ilgili aydınlatıcı bilgiler sunacak olan konferansta KLÜ Dr. Öğretim Üyesi Ali Kurt ve 15 Temmuz Gazileri Hasan Zan, Mücahit Danışman, Özcan Aybey ve Vahide Şevkatlioğlu konuşma gerçekleştirecekler.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 02:03 tarihinde yazdırılmıştır.