Tavla Turnuvasında şampiyon Ercan Erol oldu

Lüleburgaz Siteler Mahallesi Dramalılar Kıraathanesinde bu yıl 8.’si düzenlenen Gönül Bahçem Tavla Turnuvası’nda şampiyon Ercan Erol oldu.
Tavla Turnuvasında şampiyon Ercan Erol oldu  

Siteler Mahallesi Dramalılar Kıraathanesi’nde 64 kişinin katılımıyla 13 Mayıs 2018 tarihinde başlayan ve bu sene 8.’si düzenlenen Gönül Bahçem Tavla Turnuvası’nda 10 Haziran Pazar akşamı final heyecanı yaşandı. Yaklaşık 1 aylık sürecin ardından tüm rakiplerini eleyen Ercan Erol ile Faik Serdal finalde bir araya geldi. Büyük bir izleyici topluluğu önünde gerçekleştirilen final karşılaşmasında Ercan Erol rakibini mağlup ederek Gönül Bahçem Tavla Turnuvası’nın 8. şampiyonu oldu.

Final karşılaşmasının yanında 3.’lük maçı da Hayati Okumuş ile Mustafa Taşkın arasında yapıldı. Hayati Okumuş rakibini yenerek 3. olmayı başardı. Turnuvada dereceye girenlere 17 Haziran Pazar günü (Bayramın 3.günü) gerçekleştirilecek ödül töreni ile ödülleri verilecek.

Turnuvada ilk üçe girenlere kupa, dördüncüye plaket, üçüncüye avcı yeleği, en centilmen oyuncu olan Bülent Küpçü’ye plaket, teselli armağanı olarak Necdet Balin’e tavla ve belirlenen kişilere desteklerinden dolayı Atatürk imzalı su kupaları hediye edilecek.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 21:41 tarihinde yazdırılmıştır.