Karadenizliler Derneği tarafından iftar yemeği düzenlendi

Lüleburgaz Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından 9 Haziran 2018 cumartesi günü Green Aqua Park ’ ta geleneksel iftar yemeği düzenlendi.
Karadenizliler Derneği tarafından iftar yemeği düzenlendi  

Lüleburgaz Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından 9 Haziran 2018 cumartesi günü Kırklareli ’de ikamet eden Karadenizlileri ve protokol üyelerini buluşturan bir iftar yemeği düzenlendi. Lüleburgaz Green Aqua Park ’ ta düzenlenen geleneksel iftar yemeğine Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, AK Parti Kırklareli Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Selahattin Minsolmaz, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, Kırklareli İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Cihan Erdem, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ve AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç katılım gösterdi.

Lüleburgaz Karadenizliler Derneği tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği ilahilerin okunmasıyla başladı. Kırklareli İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş’ın ezan okunmasıyla konuklar oruçlarını açtı. Oruçların açılmasının ardından gecenin ev sahipliğini yapan Karadenizliler Derneği Başkanı Siyami Aslan günün anlamını belirten bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Aslan konuşmasında ‘’ Derneğimiz adına verdiğimiz iftar yemeklerini geleneksel hale getirdik. 20 yıldır düzenliyoruz.  Fakat bunu tek başıma düzenlemiyorum. Bu bir ekip işi, dernek olarak yapıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Davetimizi geri çevirmeyip gelen, burada bize eşlik eden konuklarımıza, Sayın Valimize, protokol üyelerimize teşekkürlerimi sunarım. Hemşehrimizi buraya vali olarak kazandık. Bu yüzden çok sevinçliyiz. Genç yaşta vali oldu. Allah yolunu açık etsin. Kendisine başarılar dilerim.’’ dedi. Daha sonra Başkan Siyami Aslan İbrahim Koçarslan’ a , Kırklareli Valisi Osman Bilgin Lemi Aslan’ a plaketlerini takdim etti. İftar programı müzik dinletisinin ardından sona erdi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 02:58 tarihinde yazdırılmıştır.