Lüleburgaz’da yeni sokak isimleri belli oldu

Lüleburgaz Belediyesi Meclis Toplantısında daha önce imara açılan Edirne Bayırı Mevkii’nde bulunan sokak ve caddelere yönelik isimlendirme çalışması sona erdi. 39 yeni sokak ve cadde ismi belirlendi.
Lüleburgaz’da yeni sokak isimleri belli oldu  

Belediye Meclisi tarafından 5 Haziran Salı günü yapılan Meclis Toplantısında daha önce imara açılan Edirne Bayırı Mevkii’nde Cadde ve Sokak adları olmayan yerlere isimlendirme çalışması yapıldı. Çalışmalar sonucunda 39 cadde ve sokak ismi belirlenerek oy birliğince belediye meclisi tarafından onaylandı.

Edirne Bayırı Mevkii’nde yer alan Cadde ve Sokak isimleri ise şu şekilde oldu; 19 Mayıs Caddesi, Sarı Sokak, 29 Ekim Caddesi, Pembe Sokak, 30 Ağustos Caddesi, Kırmızı Sokak, Gri Sokak, 23 Nisan Caddesi, Hardal Sokak, Piyade Üst Çavuş Gökhan Özüpek Caddesi, Lacivert Sokak, Siyah Sokak, Bordo Sokak, Beyaz Sokak, Krem Sokak, Mavi Sokak, Uğur Mumcu Caddesi, Mor Sokak, Eflatun Sokak, Turkuaz Sokak, Mürdüm Sokak, Kahverengi Sokak, Lila Sokak, Haki Sokak, Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Caddesi, Somon Sokak, Mercan Sokak, Çanakkale Şehitleri Caddesi, Ekru Sokak, Damla Sokak, Günebakan Sokak, Istıranca Sokak, Çağlar Sokak, Dostlar Sokak, Merve Sokak, Narçiçeği Sokak ve Türkan Saylan Caddesi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 27 Nisan 2024, 03:19 tarihinde yazdırılmıştır.