Mahmut Erdal’dan 1400 kişilik iftar yemeği

Lüleburgazlı İş Adamı Mahmut Erdal ve Ayhan Demirelli tarafından Altıyol’ da halka geniş katılımlı bir iftar yemeği verildi.
Mahmut Erdal’dan 1400 kişilik iftar yemeği  

Lüleburgazlı İş Adamı Mahmut Erdal ve Ayhan Demirelli tarafından 3 Haziran 2018 Pazar günü Lüleburgaz Altıyol ’da halka iftar yemeği verildi.

İftar yemeğine Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, milletvekili adayları, CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü, MHP Kırklareli İl Başkanı Hakan Aytaç Kaya, oda başkanları, sivil toplum kuruluşları, spor camiasının önde gelen isimleri ve çok sayıda Lüleburgazlı katıldı. Bin 400 kişinin katılımı ile gerçekleşen iftar yemeğinde oruçlar açılmadan önce ilahiler okundu. Sokollu Mehmet Paşa Camii İmamı Ahmet Bostancı tarafından okunan duaların ardından oruçlar açıldı. Daha sonra Başkan Murat Gerenli bir konuşma yaparak iftar yemeğinin verilmesine öncülük eden Mahmut Erdal, Ayhan Demirelli ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Düzenledikleri geleneksel iftar yemeği ile ilgili bir açıklama yapan Mahmut Erdal ‘’20 yıldan beri faaliyette olan aşevimiz sayesinde her Ramazan Ayında halkımız için iftar veriyoruz. İftarlarımızı gelenek hale getirdik. Düzenlediğimiz iftarda emeği bulunan herkesten Allah razı olsun. Önemli olan durumu olmayan vatandaşlarımızın karnını doyurmaktır, halka verilen iftardır’’ dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 06:47 tarihinde yazdırılmıştır.