Lüleburgaz Ticaret Borsası’ndan bin kişilik iftar

Lüleburgaz Ticaret Borsası 1 Haziran 2018 Cuma gününün akşamı Lüleburgaz Durak Mahallesi Esnafı’nın organizasyonu ile Lüleburgaz Durak Mahallesi’nde bulunan alım depolarının bahçesinde iftar yemeği verdi.
Lüleburgaz Ticaret Borsası’ndan bin kişilik iftar  

İftara Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İlhami Cebelli başta olmak üzere siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, muhtarlar, oda başkanları, federasyon başkanları, dernek başkanları ve Durak Mahallesi esnafı  ile birlikte yaklaşık bin kişi katıldı.

İftardan önce 6 kişilik semazen ekibi iftar yemeğine katılanlar yarım saatlik ve bir gösteri sundu.

Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var ve Lüleburgaz Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yaşar Cihan eşleri ile birlikte davetlileri kapıda karşıladı.

Lüleburgaz’ın tanınmış servis şeflerinden Erdal Tunca yönetiminde çalışan 45 kişilik servis ve dağıtım ekibi de  davetlilerin beğenisini topladı.

Ezan okunup oruçlarının açılmasının ardından bir konuşma yapan Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var yaptığı konuşmada; “Ramazan Ayı bereket ayı, paylaşma ayıdır. Ramazan ayı ihtiyaç sahiplerinin halini anlama ayıdır.  Bizde Ramazan ayının bu güzelliğini bulunduğumuz mahallede yaşatmak için iftar yemeği düzenledik. Daha önce başka mekanlarda düzenliyorduk.  Şimdi kendi bahçemizde yaptık. Büyük bir katılım oldu. Bunu sayısını arttırarak her yıl yapmayı hedefliyoruz. Bu davetimize değer verip katıldığınız için sizler çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Borsa Başkanı Var ve Lüleburgaz Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yaşar Cihan davetlileri uğurlayarak katıldıkları için teşekkür etti. 

Haber Merkezi  

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 01:58 tarihinde yazdırılmıştır.