Lüleburgazlılar farklı lezzetlerle tanışıyor

Lüleburgaz’da unlu mamuller üzerine çok farklı ve eşsiz lezzetler sunan bir işletme olan ‘Peyka Fırın’ 12 Mayıs 2018 cumartesi günü dualarla açıldı.
Lüleburgazlılar farklı lezzetlerle tanışıyor  

Lüleburgaz’a çok farklı lezzetler getiren ve yaptıkları ürünlerle şimdiden adından söz ettirmeye aday bir işletme olan ‘Peyka Fırın’ 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 14.00’da dualarla açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Başkanı Yavuz İşçioğlu ile bazı muhtarlarda katıldı.

Lüleburgaz Zafer Mahallesi Özgürlük Caddesi TOKİ Yolu üzerinde İstanbul doğumlu genç İş Adamı Nurullah Parmak ve eşi Lüleburgazlı Fulya Parmak tarafından bin metre kare alanda hizmete açılan ‘Peyka Fırın’ farklı lezzetleri Lüleburgaz’a getiriyor. Fırın-pastane ve kafe konseptinde olan işletmede sandviç ekmekleri, tam tahıllı, ruşeymli ekmekler, kurabiyeler, pastalar, patatesli ve yoğun çavdarlı ekmekler de bulunuyor. Vatandaşların düğün, nişan gibi organizasyonlarını da yapabileceği konseptiyle hizmet veren Peyka Fırın’da içerisinde 7 farklı tahılı bulunduran peyka ekmeği sunduğu farklı lezzetiyle ilgi odağı oluyor. Ürünlerin tamamını kendi yapan işletmede günün her saati 30 farklı ekmek çeşidi hizmete sunuluyor.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 12:33 tarihinde yazdırılmıştır.