Lüleburgaz’da doğal gaz yatırımları devam ediyor

Lüleburgaz’ın tamamını doğal gaz altyapısına kavuşturan GAZDAŞ, vatandaşları “Kolay Abonelik” uygulaması ile sıra bekleme çilesinden kurtarıyor.
Lüleburgaz’da doğal gaz yatırımları devam ediyor  

Lüleburgaz’da doğal gaz hizmetini 50 bin aboneye ulaştıran GAZDAŞ, yeni uygulamalarıyla vatandaşların doğal gaza geçişini kolaylaştırıyor. GAZDAŞ’ın yeni uygulaması olan “Kolay Abonelik” ile Lüleburgazlılar artık doğal gaz başvurularını internet üzerinden detaylı bilgilere ulaşarak ve sertifikalandırılmış firmalar üzerinden sıra beklemeden gerçekleştirebiliyorlar.

Kolay Abonelik sisteminde evine doğal gaz bağlatmak isteyen vatandaşların tüm adımları GAZDAŞ ofisleri üzerinden gerçekleştirme zorunluluğunun ortadan kalktığını söyleyen GAZDAŞ Lüleburgaz İşletme Müdürü Irmak Kaya, artık yetkili tesisat firmaları üzerinden de bağlantı anlaşması için başvuru yapılabildiğini ifade etti. Lüleburgaz’da hali hazırda GAZDAŞ tarafından sertifikalandırılmış 20 sertifikalandırılmış tesisat firması olduğunu belirten Kaya, “Sertifikalı firma, kolay abonelik sistemi ile online başvuru talebinde bulunarak GAZDAŞ’ın başvuruyu birkaç dakikada işleme alması ve neticelendirmesini sağlıyor. Talep onaylandıktan sonra, başvuru yapan aboneyi sistem üzerinden bu konuda SMS ile bilgilendiriyoruz. Abone yine anlaşmalı kurumlara güvence bedelini ödedikten sonra da abonelik sözleşmesinin imzalanmasının akabinde doğal gaz bağlantısını sağlıyoruz” dedi. 

Doğal gaz bağlatacaklara avantajlı kredi imkanı devam ediyor

Kaya, doğal gaza geçişlerde iç tesisat işlemlerinin GAZDAŞ tarafından sertifikalandırılmış firmalar tarafından yapılmasının kritik önemde olduğunu belirtti. Doğal gaza geçecek vatandaşlar için Şekerbank ile imza attıkları EKOkredi uygulamasını sürdürdüklerine de dikkat çeken Kaya, “EKOkredi ile doğal gaza dönüşüm projeleri için 18 aya kadar yüzde sıfır faiz ve masrafsız finansman olanağı sağlanırken, bireysel başvurularda 48 aya kadar, apartman yönetimi başvurularında ise 60 aya varan vade imkanı sunuluyor. Anlaşma ile ayrıca doğal gaz dönüşümü yaptırmak isteyenler iç tesisat bağlantı hizmetinde yetkili firma avantajından da faydalanıyor” açıklamasında bulundu.

GAZDAŞ yetkili sertifikalı firma listesine ve kolay abonelik bilgilerine  www.gazdas.com adresli GAZDAŞ resmi web sitesinden ulaşılabiliyor.

 

Haber Merkezi

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 22:37 tarihinde yazdırılmıştır.