“ESAS 39 BURDA AVM” kapılarını açtı

Trakya Bölgesinin yeni çekim merkezi olmaya hazırlanan Esas 39 Burda AVM, dün Lüleburgaz’da gerçekleştirilen görkemli törenle kapılarını açtı.
“ESAS 39 BURDA AVM” kapılarını açtı  

Açılış törenine Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Kazım Köseoğlu, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Emin Halebak, Başkan Yardımcıları Kevser Özkan ve Rasim Aslan, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, İlçe Tarım Müdürü Abuzer Sağdıç, İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk, LTSO Başkanı İlhami Cebelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahri Özkan, Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Başkanı Yavuz İşçioğlu, Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş, Trakya Şube Başkanı Ufuk Yaratan ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninden önce Kent Konseyi Kadın Meclisi Trampet Takımı bir gösteri yaparken davetlilere kokteyl ikramında bulunuldu.

 

Kamışlı “Trakya’nın Kültür Merkezi olacak”

 

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, yaptığı açılış konuşmasında, “Esas Gayrimenkul olarak yeni çekim merkezi Lüleburgaz’da gerçekleştirdiğimiz projemiz Esas 39 Burda açılışında bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz. Esas Gayrimenkul olarak Anadolu’da AVM’si olmayan tüm illeri yeni alışveriş ve yaşam merkezi kavuşturmayı ve sadece alışveriş yapılan alanlar yerine sosyal yaşam alanları yaratma fikriyle yola çıkmıştık. Bunun yanında Lüleburgaz’da 1200 kişiye istihdam sağlamaya aracılık etmeninde mutluluğunu yaşıyoruz.

 

 

 Esas 39 Burda farklı tarih ve kültürlerden ilham alarak oluşturulan konsepti ve mimarisiyle Trakya Bölgesinin kültür merkezi olacaktır. Esas 39 Burda açılış gününde siz değerli davetlilerimizle bu heyecanı yaşamak bizlere gurur veriyor.

 Trakya Bölgesine yeni bir sinerji getirecek olan Esas 39 Burada halkımıza ve bölgemize hayırlı olsun. Yeni yatırım fırsatlarını takip edecek ve hedeflerimiz doğrultusundaki çalışmalarımızla ilerleyeceğiz. Aynı hedeflerle ilerleyerek Eylül ayında 1500 çalışanla Balıkesir ve yılsonunda 1500 çalışanla Adana’yı açmış olacağız. Yeni yatırımlara hız kesmeden devam ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz.” ifadelerinde bulundu.

 

Başkan Halebak, “Doğru bir yatırım yapıldı”

 

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgazlı vatandaşların kendisinden en çok istediği şeyin AVM olduğunu belirterek, “Bugün çok özel bir günde bir aradayız. Dünya çok hızla değişiyor. Bildiklerimizin her biri çok kısa sürede bilmediğimiz hal alıyor. Yepyeni anlayışlar, yepyeni değerler ve kavramlar toplumun önünde bize yeni ufuklar açıyor. Birçoğu için makûs gibi görünen bu girişim, birçokları içinde fırsat. Akademileriyle insanların yaşamını kolaylaştıracak ve burada yaşamaları için çocuklarıyla, eşleriyle fırsatları yaratacak bir kent yaratmaya çalıştık. Ve bugüne kadar da bunu başardık. Yaptığımız araştırmada Lüleburgaz halkının benden birinci olarak istediği şey Lüleburgaz’da bir alışveriş merkezinin olmasıydı. Bizim yolumuz burada Esas Holding ile kesişti. Onlarla olağanüstü güzel Lüleburgaz’a, bizim halkımıza uygun açık, kapalı mekânlarıyla son derece gün ışığını içeriye alan sıkıntı yaratmayan, bizim aradığımız her şeyin olduğu AVM’yi Lüleburgaz’a pazarladılar. Ben bunun için gösterdikleri çabaya Lüleburgaz halkı adına teşekkür etmek istiyorum. Buradan 1 km mesafede hızlı tren istasyonu var olacak. İstanbul’a buradan 45-50 dakikada gidilebilecek. Her şeyiyle bence Trakya’nın coğrafi merkezinde doğru bir yatırım yapıldığına inanıyorum.” dedi.

 

Konuşmaların ardından Keman Virtüözü Canan Anderson, konuklara müzik ziyafeti sundu. Büyük alkış toplayan Anderson’un muhteşem performansının ardından açılış töreni kurdele töreninin yapılmasıyla sona erdi. Törenin ardından protokol üyeleri AVM’nin içini gezerek firmaların bazılarının açılışlarını da gerçekleştirdiler.

 

Esas 39 Burda AVM; farklı tarih ve kültürlerden ilham alarak oluşturulan 4 farklı konsepti, farklı lezzetlerin biraraya geldiği 4 farklı avlusu, yaz/kış tercih edilecek olan açık/kapalı ferah çarşı sokakları ve şehir dokusuna uyumlu mimarisiyle Trakya Bölgesi’nin yeni çekim merkezi olacak.

Global markaları ve bowling salonunu ilk kez Lüleburgaz’a getirecek olan Esas 39 Burda AVM, ilkleri sunarken, 600 araç kapasiteli otoparkı, 28.000 m2 kiralanabilir alanı, 1.600 m2 eğlence alanı, 1.200 m2 hipermarket alanı, 1.000 m2 yemek alanı, 100 mağaza ve 6 salonu sineması ile hizmete hazır mağazalarıyla ziyaretçilerine yepyeni bir alışveriş ve eğlence deneyimi sunacak.

Lüleburgaz’ın Değişen ve Gelişen Yüzü Esas 39 Burda AVM, Ziyaretçilerini Bekliyor…

Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Esas 39 Burda AVM, modaya yön veren markaları, her damak zevkine hitap eden geniş lezzet seçenekleri, keyifli sohbetlere ev sahipliği yapacak kafeleri, eğlenceli etkinlikleriyle 19 Nisan’da Lüleburgazlılarla buluştu.

Trakya Bölgesine ilkleri sunmaya hazır, global markaları ilk kez Lüleburgaz’a getirecek olan Esas 39 Burda AVM, 600 araç kapasiteli otoparkı ve hizmete hazır mağazaları ile ziyaretçilerine yepyeni bir alışveriş ve eğlence deneyimi sunuyor.

Mimari konsepti, önde gelen markaları, farklı alışveriş ve eğlence anlayışı, profesyonel yönetim anlayışı ile şehrin ayrıcalıklı yeni yaşam merkezi Esas 39 Burda AVM, Trakya Bölgesini yenilikler ile buluşturacak.

Esas 39 burda AVM’de yer alan Anchor Mağazalar

 

LCW, Koton, Defacto, Gencallar, Migros, Flo, Tezken, Mavi, E-bebek, Teknosa, Cınemasol, Playland, Starbucks

 

Haber Merkezi



 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 16 Nisan 2024, 20:16 tarihinde yazdırılmıştır.