Dereceye giren Tenisçiler ödüllendirildi

Devlet Su İşleri’nin desteği ve Lüleburgaz Tıp Merkezi’nin katkılarıyla yaz aylarında açılan Tenis Kurslarına katılıp yapılan turnuvada başarılı olan tenisçiler, DSİ’nde yapılan törenle ödüllendirildiler.
Dereceye giren Tenisçiler ödüllendirildi
19 Ekim Cuma akşamı saat 18:00’de gerçekleştirilen ödül töreni, DSİ Müdürü Mustafa Öğretmenoğlu, Müdür Yardımcısı Yücel Erbay, Jeoloji mühendisi Volkan İmanoğlu, Makine Mühendisi Onur Meşe, Dr. Human Sekhayat, Dr. Cüneyt Gürelen, sporcu ve velilerinden oluşan kalabalık bir grubun katılımı ile yapıldı.
Ödül töreni öncesinde bir konuşma yapan Tenis Kursları Hocası ve aynı zamanda Tekirdağ Tenis Kulübü Başkanı Enver Ordukaya, “ Çok değerli sporcu velilerim ve sporcularım, hoş geldiniz. Devlet su İşleri’nin desteği ve Lüleburgaz Tıp Merkezi’nin katkılarıyla 15 Haziran’da açmış olduğumuz Tenis Yaz Spor Okulu 36 sporcunun katılımı ile başlamış ve çocuklarımız tenis sporunu yakından tanıma fırsatı bulmuşlardır. Burada DSİ Müdürü Mustafa Öğretmenoğlu’na ve Lüleburgaz Tıp Merkezi’nin sahibi Metin Küçük’e bu spora desteklerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca buraya çocuklarını getiren ve büyük özveride bulunan velilerimize de çok teşekkür ediyorum. Yaz Okulu’nun bitimiyle beraber otuz altı sporcunun katılımıyla altı kategoride puanlı Turnuva düzenledik ve bunun sonucunda da maç nasıl yapılır, sayı sayma ve puanlama sistemi nedir? Bunları da öğrenmiş oldular. Ama bundan sonra işimizin zor olduğunu görüyorum, çünkü kış aylarında bir kapalı tenis kortumuz olmaması bizleri sıkıntıya sokuyor. Bizim tek isteğimiz 600 metre kare alana kurulu bir kapalı tenis kortudur. İnşallah yetkililer bizleri duyar da bu isteğimiz de yerine gelir. Çünkü inanın ki Lüleburgaz’dan çok başarılı sporcular çıkacaktır” dedi.
Konuşmanın ardından ödül törenine geçildi.
5-7 yaş Grubu Kızlarda dereceye giren sporculardan;
  1. Zeynep Kahya, 2. Göksu Altıntaş, 3. Eylül Berfin Çoban, 4. Duru Nur Güreler ve Zeynep Derin Aktürk’e madalya ve ödüllerini DSİ Müdürü Mustafa Öğretmenoğlu verdi.
5-7 Yaş Grubu Erkeklerde dereceye giren sporculardan; 1. Arat Sekhavat, 2. Kağan Günhan, 3. Ege Kutluer’e ödüllerini Dr. Human Sekhayat verdi.
10-12 Yaş Kızlarda 1. İdil Akçin, 2.Tilbe Akçin, 3. Sena Pişkin ve Doğa Pişkin’e ödüllerini Dr. Cüneyt Gürelen verdi.
10-12 Yaş Erkeklerde 1. Utku Bağçıvanoğlu, 2. Yiğit Ergin ve 3. Yağız Eren Kiremit’e ödüllerini DSİ Müdür Yardımcısı Yücel Erbay verdi.
14-16 Yaş Kızlarda 1. Başak Saka, 2. Serçin Bayraktar, 3. Gonca, 4. Özge Erbay’a ödüllerini DSİ Jeoloji Mühendisi Volkan İmanoğlu verdi.
14-16 Yaş Erkeklerde 1. Göktuğ Ekici, 2. Deniz Bayat ve 3. Fatih Yaman ise ödüllerini DSİ Makine Mühendisi Onur Meşe’nin elinden aldılar.
Gökhan KAN
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 16 Nisan 2024, 11:49 tarihinde yazdırılmıştır.