Başkan İşçioğlu güven tazeledi

Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilirken mevcut Başkan Yavuz İşçioğlu tek aday olarak katıldığı kongrede güven tazeleyerek bir kez daha Başkan seçildi.
Başkan İşçioğlu güven tazeledi  

Dernek binasında 16 Nisan Pazartesi günü saat 11.00’da gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısına 30 köy ve 15 mahalle muhtarları olarak toplam 55 üye katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda Divan Başkanlığına Derneğin en yaşlı üyesi Kurtuluş Mahalle Muhtarı Ali Teker getirilirken Kâtip Üyelere ise Ertuğrulköy Muhtarı Çetin Ölmez ile Çiftlikköy Muhtarı Gültekin Erdemir oy birliğince seçildi.

Faaliyet Raporunu okuyan Başkan Yavuz İşçioğlu “Yönetim olarak, derneğimizi milli ve dini bayramlara katılarak temsil etmeye çalıştık. 19 Ekim’de Muhtarlar Gününde çelenk koyarak günümüzü en güzel şekilde kutladık. Derneğimizle ilgili her yıl Kaymakamlık makamına verilmesi gereken dernek beyannamesi düzenli olarak verilmektedir. Kaymakamlık makamından istenilen diğer evrak ve bilgileri zamanında ve eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye çalıştık.

Üyelerimizi bilgilendirmek amacıyla muhtarlarımızı ve vatandaşlarımızı ilgilendiren konularda ilgili daire müdürlerini dernek binamıza davet ederek toplantılar düzenledik. Üyelerimizin dernek lokalimizden en güzel şekilde yararlanabilmesi için dernek lokalimizde gerekli tadilatlarımızı yaptık. Eksikliklerimizde zamanla yapmaya çalışacağız. Seçimimizin tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Faaliyet Raporunun okunmasının ardından Yıldırım Mahallesi Muhtarı Hasan Kamacı tarafından Denetim Kurulu Raporu okundu ve sonrasında seçime geçildi. 1999 yılından beri faaliyet gösteren Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği’nin kurucu Başkanı Yavuz İşçioğlu seçime tek liste olarak girdi. Açık oylama ile yapılan seçimde tüm muhtarların oyunu alarak güven tazeleyen İşçioğlu bir kez daha Başkan seçildi.

Başkan İşçioğlu’nun listesinde ise şu isimler yer aldı;

Yönetim Kurulu Asil Üyeler; Selami Tezcan, Tamer Levent, Mustafa Tunca, Cemalettin Aras, Ahmet Sayın, Ahmet Dönmez, Ali Çalışkan, İbrahim Dinçli, Ümit Öztürk ve Sabri Gündüz.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; Erkan Süveyş, Ümit Çelikayar, Hayrettin Sezgin, Celal Adnan Çetin, Benan Demirhindi, Hasan Akarsu, Ercan Kaya, Resmi Akçam, Çetin Ölmez, Ali Tekol ve Huriye Kırcı.

Denetleme Kurulu Asil Üyeler; Hasan Kamacı, Fikret İlhan, Gürsel Güney, Hüseyin Harpaslan ve Ahmet Sezer.

Denetleme Yedek Asil Üyeler; Mustafa Balcı, Celalettin Aygün, Adnan Uzuntekin, Nail Avcu ve Çetin Ölmez oldu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 20:51 tarihinde yazdırılmıştır.