U19 Şampiyonu Lüleburgazspor

Kırklareli U19 Ligde şampiyonu belirleyen Playoff Finalinde Lüleburgazspor rakibi Vizespor’u uzatma dakikalarında attığı gollerle 5-2 yenerek şampiyon oldu.
U19 Şampiyonu Lüleburgazspor  

Kırklareli Vali Yaman Sentetik Sahada 15 Nisan Pazar günü saat 13.00’da Lüleburgazspor ile Vizespor U19 Lig Playoff Final mücadelesinde karşı karşıya geldi. İlk yarısı kıran kırana bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada iki takımda birer gol buldu ve soyunma odasına 1-1 beraberlikle girildi. İkinci devreye iyi başlayan Lüleburgazspor tek kale oynadı. Lüleburgazspor 65.dakikada kazandığı penaltıyı Ömer Gün ile değerlendiremedi. Lüleburgazspor ile Vizespor ikinci devrede birer gol bulmasına rağmen istedikleri sonucu alamadılar ve normal süresi 2-2 biten mücadelede uzatma dakikalarına geçildi. Lüleburgazspor’da Ömer Gün ve Özercan Özcan kırmızı kart gördü. Mücadelede 9 kişi kalan Lüleburgazspor uzatma dakikalarında 3 gol daha bularak karşılaşmadan 5-2’lik skorla ayrılmayı başardı ve şampiyon oldu.

Normal sezonu lider tamamlayan Lüleburgazspor hak ettiği bir galibiyet alarak U19 Ligde bir kez daha il şampiyon oldu ve bölgesel şampiyonasında Kırklareli’ni temsil etmeye hak kazandı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 09:15 tarihinde yazdırılmıştır.