Kepirtepe Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor

Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi Bilek Güreşi Takımı Müdür Yardımcısı Cem Aktan antrenör olarak ve 11. Sınıf öğrencilerinden Ahmet Kaya, Koray Öz ve Kamil Vural ile birlikte katılmışlardı.
Kepirtepe Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor  

31 Mart -4 Nisan  2018  Antalya Kemer /Kiriş Limark Limra otelde yapılan Bilek Güreşi Milli Takım seçmelerinde zorlu mücadeleler sonucunda Genç erkekler kategorisinde Ahmet Kaya 55 kg da Türkiye 5.si oldu.

Öğrencilere teşvik olsun diye de müdür yardımcısı Cem Aktan da müsabakalara katıldı ve 80 kg da sol kolda 5. Ve sağ kolda 4. Oldu.

Aktan “Öğrencilerimiz Türkiye çapında yapılan böyle bir büyük bir organizasyona ilk defa katıldılar ve kendileri için bu şampiyona iyi bir deneyim oldu. Çalışmalarımıza yine devam edeceğiz hedefimiz okulumuzdan şampiyon çıkartıp  Avrupa şampiyonasına öğrenci göndermek. Kepirtepe Anadolu Lisesi öğrencilerinin üniversite yerleştirmelerindeki başarılarının yanında, sosyal kültürel ve sportif alanlarda daima ön planda” dedi.

Ortaokul ve liseler arası bilek güreşi turnuvaları düzenlenecek.

Bilek Güreşinin 2 Nisan tarihinden itibaren alınan kararla okul sporlarına dahil edildiğini belirten Cem Aktan; “ Ortaokul ve lise öğrencileri arasında Önümüzdeki günlerde ilde genç erkek ve kızlar arasında sol ve sağ kolda elemeler yapılacaktır. Burada kategorilerinde birinci olanlar 26 Nisan 2018 tarihinde Kocaeli’nde grup yarışmalarına katılacaklar. Grup yarışmalarında da birinci olanlar Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanacaklardır.” Dedi.

Haber Merkezi  

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 11:07 tarihinde yazdırılmıştır.