Başkan Koç muhtarlarla buluştu

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği’nde muhtarla bir araya gelip köy muhtarlarının sıkıntılarını dinledi.
Başkan Koç muhtarlarla buluştu  

Köy Muhtarlarının ortak sıkıntıları arasında tarla ve köy yollarının bozukluğu yer aldı. Çiftlikköy-Seyitler arası yol ile bu aradaki su kanalları, Eskibedir – Ovacık, Ceylanköy – Karaağaç yollarının bozuk olduğunu belirten köy muhtarları yolların yapılmasını istediler. İlçe Başkanı Tanzer Koç da İl Özel İdare’yi arayıp yollar hakkında bilgi aldı. Büyükşehir, Bütünşehir planlamaları nedeniyle geciken çalışmaların akaryakıt ihalelerinin tamamlanmasıyla birlikte başlayacağını belirtti ve bunun için muhtarlardan dilekçe vermelerini istedi.

“Şeker Fabrikaları siyaset için rant kapısı değildir”

Şeker fabrikaları konusunun siyaset için rant yapılmaması gerektiğini de belirten

Başkan Koç “CHP yayan yanlış bilgilerle halkı kandırmaya bizi vurmaya çalışıyor ama artık teknoloji gelişti her bilgi internette var. Bu olayların doğrusu şu; Bu fabrikaları kim alırsa alsın binalarda kiracı olacak. 5 yıl boyunca şeker pancarı ekimi yapılacak ve şeker üretilecek. Buradaki işçi arkadaşlarımız isterlerse her türlü tazminatlarını alıp ayrılabilecekler veya çalışmaya devam edecekler. Bakın arkadaşlar 2 ay çalışıp 10 ay kapalı kalan fabrikaların zarar etmemesi mümkün değildir” dedi. Kotayı da AK Parti Hükümetinin koymadığını ifade eden Koç “Yapılan araştırmalara göre Türk halkının %34,7’si tarımsal kalkınmaya hız verilmesini istiyor. Durum böyle iken bizim tarıma darbe vurmamız mümkün değildir” dedi.

Gökhan KAN 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 15:22 tarihinde yazdırılmıştır.