Kaygusuz İnşaat’tan Lüleburgaz’da ilk

Kaygusuz İnşaat Söve, Lüleburgaz’da bir ilki gerçekleştirerek bünyesine CNC Makinasını kattı ve hizmeti Lüleburgazlı vatandaşların ayağına getirdi.
Kaygusuz İnşaat’tan Lüleburgaz’da ilk  

Pınarhisar yolu üzeri, Taym AVM Lüleburgaz adresinde hizmet veren, 45 yıldır inşaat işiyle, yaklaşık 7 senedir dış cephe mantolama işiyle uğraşan Kaygusuz İnşaat Söve hizmetlerine hizmet katmaya devam ediyor. İşletme sahibi Savaş Kaygusuz Lüleburgaz’da bulunmayan CNC Makinasını vatandaşların ayağına getirdi.

Kaygusuz, Lüleburgaz’da böyle bir açığın olduğunu belirterek, “Lüleburgaz’ın ilk ve tek CNC Makinasını Kaygusuz İnşaat Söve olarak bünyemize kattık. Lüleburgaz’da böyle bir açık olduğunu düşündük. Lüleburgazlı insanlarımız farklı şehirlere bu hizmeti almak için gidiyordu fakat istediği cevabı alamıyorlardı. Bu nedenle hizmeti onların ayağına getirdik. CNC Makinası ile ahşap oyma, demir kesme ve bunlara şekil verme gibi bir çok işlemi yapabiliyoruz. Vatandaşlarımızın istediği estetik görüntüyü onların istedikleri gibi yapabilme olanağı sunuyoruz.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 12:51 tarihinde yazdırılmıştır.