Artı Grup, haşere sorununa çevreci çözümler sunuyor

Artı Grup İlaçlama, Çevre Sistemleri ve Danışmanlık, Yüksek Ziraat Mühendisi Mehmet Haras ve ortakları tarafından Lüleburgaz’da hizmete girdi.
Artı Grup, haşere sorununa çevreci çözümler sunuyor  

Artı Grup İlaçlama, Çevre Sistemleri ve Danışmanlık, Yüksek Ziraat Mühendisi Mehmet Haras ve ortakları tarafından Ocak ayında Lüleburgaz’ın Kocasinan Mahallesi Okullar Caddesi’nde faaliyete girdi. Kovmatik Firması’nın Kırklareli ve Edirne Bölge Bayii olan Artı Grup, ultrasonik ve sonik ses dalgalarıyla, lazer kovucularla haşere, kemirgen ve kuş gibi çiftçilerin mahsulüne zarar veren hayvanları ortamdan uzaklaştırıyorlar.

Şirketin kurucusu ve ortağı Mehmet Haras ’’ Ultrasonik ve sonik ses dalgalarıyla haşere ve kuşları ortamdan uzaklaştırıyoruz. Diğer firmalardan farklı olarak kimyasal olmayan yöntemlerle haşere, kuş, kemirgen ve yılan gibi çiftçinin mahsulüne zarar veren hayvanları bulundukları ortamdan uzaklaştırıyoruz, öldürmüyoruz. Amacımız ekolojik dengeyi korumak’’ dedi. Haras firmalarının sloganının ‘Herkes Evinde Yaşasın’ olduğunu belirtti. Haras, Kovmatik Firması’nın Svissinno ve Bird-x firmalarının Türkiye Distribütörü olduğunu ve ürünlerinin tamamen orijinal, içerisinde yaklaşın bin adet farklı yazılım bulunduran cihazlar olduğunu belirtti. Kuş kovma üzerine uzman olan cihazların çiftçiye ve sanayiciye çok katkısı olduğunu ve üreticilere çevreci çözümler sunduklarını da ifade etti.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 18:36 tarihinde yazdırılmıştır.