Hayatın İçinden

Fahri Perdar Bey’i bir seneden beri tanıyorum. Dr. Ferruh Perdar Bey’in kardeşi. Babasının cenazesi vesilesi ile tanıştık.
Hayatın İçinden

O zamandan beri görüşüyoruz. Arkadaş olduk. Fahri Bey önceleri sapasağlam bir insanmış. İlkokulu, ortaokulu, liseyi ve üniversiteyi bitirmiş, muhasebeci olmuş. Bir şirkette çalışıyormuş. Evlenmiş, bir evladı (Cem Perdar) olmuş. O evladı şimdi 25 yaşlarında. O’nu görünce halimize şükrediyoruz. Tefekkür etmeden duramıyoruz. Fahri arkadaşımız 25’li yaşlarda rahatsızlanmış. Yavaş yavaş yatağa düşmüş. 25 yıldır evden çıkamıyor. Ya oturuyor ya yatıyor. Şimdi annesi de aynı durumda. Ama asla isyan etmiyor. Haline yine de şükrediyor. Kendisine bakan, hizmet eden, Azime Hanıma da çok teşekkür ediyorlar. Hoca arkadaşlarımızla zaman zaman gidip evlerinde kendisiyle sohbet ediyoruz. Evinde Kur’an okuyoruz ve annesiyle ilahi söylüyoruz, dua ediyoruz.

Bu ziyaretlerden çok memnun kalıyorlar. Biz de memnunuz. İnşallah devam edeceğiz. Ömer Ulusoy ve Mevlit Kayışoğlu ile yaptığımız ziyaret çok tatlı geçti.

 

 

Ahmet BOSTANCI 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 09:50 tarihinde yazdırılmıştır.