Hobi Ağacı hizmete açıldı

Kırklareli Karakaş Mahallesi Karakaş Bey Sokak Uçarlar İş Merkezi Alt Pasaj No: 28 adresinde hizmet verecek Hobi Ağacı Sanat Malzemeleri 11 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen görkemle törenle açıldı.
Hobi Ağacı hizmete açıldı

Açılış Törenine CHP Kırklareli İl Başkanı Okan Çobancık, Belediye Başkanı Yardımcısı Fettah Aygün, bazı STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

CHP İl Başkanı Çobancık ve Başkan Yardımcısı Aygün mekan sahibi Meltem Dağlı ile birlikte kurdeleyi kesip mekanın hayırlı olmasını dilediler. Daha sonra Meltem Dağlı kadınlara yönelik talepler doğrultusunda kurslar vereceği mekandaki ürünleri tanıttı.

Öğrendiklerini insanlara faydası olması için kurslarla öğretmek için yola çıktığını söyleyen Meltem Dağlı en büyük destekçisi eşi Öğretmen Şahin Dağlı’ya teşekkür etti. Dağlı “İnsanlara faydam olsun dedim ve ani bir kararla işe koyuldum. Ahşap, kurdele nakış, yağlı boya kara kalem Brezilya Nakışı, grafik yazı gibi kursları vereceğiz. Şu an ahşap ve nakış ağırlıklı kurs talepleri geliyor bayanlarımızdan. İnşallah Pazartesi günü başlayacağız. Yoğunluk olmasın diye ayrı ayrı gruplar oluşturduk” diyerek Tüm kadınları mekanını gezip görmeye kurslarına katılmaya davet etti.

 

Hobi Ağacı’nda cadence boya çeşitleri, MDF Ahşap Objeler, sanatsal malzemeler, takı tasarım ürünleri, ebru ürünleri, fırça çeşitleri, yağlı boya ve tuval, nakış ürünleri, nakış pune, geri dönüşüm işlemleri bulunuyor.

Gökhan KAN

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 15:08 tarihinde yazdırılmıştır.